Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 27 bře 2016 23:16

To je zajímavé. +usměje se zaujatě+ Před pár dny? +zamračí se trochu. Díky vlčímu spojení Vanessu také trochu cítí, teď jen vzdáleně, spíš jako tušení+ To je zvláštní, také jsem měl takový... neobvyklý pocit. +přizná zamyšleně+ Snad to bude jen náhoda. +usměje se potom+ Tak uvidíme, dost možná půjdeš za pár let za družičku. +zasměje se+ Rád ti to věřím. +uculí se na ni a je rád, že mu nenabízí :D+ Výborný, znamenitě ochucený. +pochvaluje si+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 bře 2016 01:13

Tak to je opravdu zvláštní, že jsme oba něco cítili +pokrčí zamyšleně čelo+ Ale je živá.... cítila bych, kdyby tomu tak nebylo +řekne přesvědčeně+
Nevěřím moc tomu, že by se Vanessa hrnula do vdavek. Není to rodinný typ. A Tonyho jako ženicha už si nedokážu představit vůbec +zachichotá se+
+pozoruje ho s úsměvem, jak si pochutnává na svém předkrmu a pak dojí svoje a napije se vína. A zapomněli přípitek, ale to je fuk:)+ Nepůjdeme se po večeři podívat na Eiffelovku? Bude už krásně osvětlená.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 bře 2016 18:39

+souhlasně přikývne+ Ano, myslím, že to bych cítil také. Možná se někde dostala do nebezpečí v boji a už je v pořádku. +pousměje se+ Možná prostě jen dosud nepotkali tu správnou osobu, láska lidi mění. +uculí se na ni, koneckonců stačí se podívat na ně dva+ Ale... ne, Dolohova si u oltáře také nedovedu představit. +zasměje se. To se ještě napraví :D+ To bychom mohli, už bude akorát tma. +usměje se+ Chceš si vyjet lodí po Seině? +zeptá se s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 bře 2016 20:17

Stejně je to tak zvláštní, jak jsi se mnou i s Vanessou tak hluboce propojen. Se mnou jsi svázán krví a neporušitelným slibem, s mou sestrou poutem smečky. Ty máš vlastně dvě ženy... a navíc sestry... a ještě k tomu dvojčata +zasměje se tomu pobaveně+
S tím naprosto souhlasím. Tys mě za těch sedm let taky hrozně moc změnil +pohladí mu ruku s úsměvem a musí se taky zasmát při představě Tonyho u oltáře+
Lodí? +oči se jí rozšíří nadšením+ To je úžasný nápad, Remusi! Víš, že romantický výlet nikdy neodmítnu +obzvlášť po té rok a půl dlouhé pauze:D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 bře 2016 23:28

Zvláštní to je. +pousměje se+ A pouto smečky je... něco výjimečného, to ano. I pro mě je to nové. +připustí a otře si rty ubrouskem+ Ale s tebou jsem přece svázán něčím víc než krví. +usměje se na ni přes stůl+ Co se mě týče, já mám ženu jen jednu. +zasměje se taky+ To ty mě přece také. +vezme ji na stole za ruku+ Mohli bychom jet kolem Seiny a Notre Damme. +usměje se, je rád, že se jí ten nápad líbí+ Město už bude celé osvětlené. +odloží příbor+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 bře 2016 00:22

Ano, vím... my dva jsme spolu svázáni životem +usměje se na něj, jak to zní hezky+ Vidím, že se v Paříži docela dobře vyznáš. A to jsi mi nedávno říkal, že to tady neznáš. Že ty sis to zase dopředu nastudoval? +zasměje se, že už ho zná dokonale+ Škoda jen, že v tuto dobu už bude všechno zavřené. Byl jsi už někdy u té skleněné Pyramidy? Líbí se mi to místo +obsluha odklidí prázdné talíře po předkrmu a přinesou jim hlavní chod+ Hmm... obojí vypadá velice lákavě +kochá se očima+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 bře 2016 09:38

Přesně tak. +usměje se+ Nevyznám, jen vím, kudy teče řeka. +brání se se smíchem+ No dobrá, možná jsem se podíval na mapu. +připustí a chopí se příboru na hlavní chod+ Můžeme se sem zase vrátit za denního světla. +slíbí jí s úsměvem+ To nebyl, dostaneme se tam teď večer? +zajímá se+ Nádherně. +přisvědčí, i když na Styxině talíři je na jeho vkus trochu moc zeleniny+ Dobrou chuť. +mrkne na ni+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 bře 2016 15:49

Je mi to jasné... vždycky sis rád zjišťoval dopředu o místech, kam jsme jeli +usměje se, že je takový pedant+ Jako že bychom přespali u Vanessy a zítra si přes den prošli Paříž? Tak pokud chceš poznat líp toto město, nejsem vůbec proti +napije se vína a pustí se s chutí do svého jídla+ Dovnitř se teď už nedostaneme, ale teď bude osvětlená zevnitř a zvenku to bude vypadat úžasně. V noci jsem ji ještě neviděla. Můžeme tam dojet metrem, odsud to není daleko, a pak poplujeme lodí až k Eiffelovce +pomineme fakt, že Notre Dame je dál:D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 30 bře 2016 23:26

Mám rád přehled. +pousměje se+ Je to výborné. +pochválí jí výběr restaurace mezi sousty+ Pokud by to Vanesse nevadilo... takové spontánní výlety mají svoje kouzlo. +usměje se na ni souhlasně+ Možná ani nebude doma, a budeme namydlení. +zasměje se+ Tak domluveno, půjdeme se podívat k pyramidě. Mám takový dojem, že jsem četl o nějaké mudlovské legendě... +žvýká zamyšleně+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 31 bře 2016 00:01

Proč by jí to mělo vadit... uvidíš, že bude ráda. A pokud nebude doma, vím, kam dává klíče +usměje se+ Případně zakončíme příjemný večer v některém pařížském hotýlku +mrkne na něj šibalsky+
O jaké legendě? +zeptá se zvědavě, takové věci ji zajímají, vlastně to mají s Remusem společné. Napije se vína a pomalu dojídá, jak už se nemůže dočkat té procházky noční Paříží+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri