Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx Lupin, Tony Dolohov

Re: Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » 04 pro 2013 18:48

+uculuje se, jak Nef horečně přemýšlí nad tou jeho sbírkou a má cukání ji už netrápit a prozradit jí, jak to s těmi kalhotkami je, ale nakonec si to tajemství stejně nechá pro sebe, ať má o čem přemýšlet+ Carlosi, nelituj neúspěchu, třeba to vyjde příště. Neferet je velice nesnadné získat, to mi věř +povzbudí trochu jeho poraženou mužskou ješitnost+ Nemám pravdu? +otočí se s úsměvem k Nef a bafne z doutníku. Pak se rozloučí s Carlosem a přisedne si k Neferet+ Je to pošuk a blázen... ale je to v jádru docela dobrý chlap.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 04 pro 2013 21:21

Tak tomu nevěřím. +zasměje se tiše a vesele zavrtí hlavou, ale pak zvážní, když jí Carlos vezme za ruku a měkce se na něj usměje+ Tony má pravdu. Dávám si dobrý pozor, koho si pouštím více k tělu. +pokývá souhlasně hlavou a na oba dva se široce usměje+ O tom ani v nejmenším nepochybuju. +pokývá souhlasně hlavou, že se jistě brzy opět shledají a sleduje jak Carlos odchází+ To mi je naprosto jasné. +usměje se na Tonyho+ Ale musím se přiznat, že mě dost překvapilo, že ti v obýváku sedí mudla. Měla jsem za to, že je nemáš rád, ale zřejmě výjimka potvrzuje pravidlo. +drcne ho jemně do ramene+ Tak co bude s tou lekcí v kulečníku? +zajímá se vesele+ Ať mám příště šanci vás porazit.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 09 pro 2013 02:09

Máš pravdu v tom, že nesnáším mudly a rád je házím prasatům +ušklíbne se+ Ale v každé rase, i v té nejpodřadnější, se občas najde někdo, kdo vyčnívá. A Carlos je přesně tou výjimkou, která potvrzuje pravidlo. Nejenom proto, že mu vděčím za život. Máme stejný pohled na svět, podobné zájmy a názory a jsem přesvědčen, že kdyby nebyl mudlou, byl by smrtijedem +uculí se+ Jak se ti vůbec líbil? +vyzvídá nenápadně+ Já jsem připraven vždycky a na všechno +pousměje se a strčí si mezi zuby doutník, aby si mohl vyleštit tágo+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 10 pro 2013 16:42

Něco v něm je, to musím uznat. +pokývá s úsměvem hlavou+ Je docela sympatický. +protáhne po chvíli zamyšlení+ Ale nic víc. +zavrtí vzápětí hlavou+ Umím si ho představit jako dobrého přítele, ale spíš bráchu než milence. +zazubí se vesele+ No tak na co čekáme? +odloží sklenku a vyskočí na nohy+ Jdeme na to, ať vám příště vytřu zrak. +promne si ruce, když se zadkem opře o kulečníkový stůl a vesele se na něj zazubí+ Asi bych to zvala od začátku. Nejsem si úplně jistá, kde jsme minule skončili. +zatváří se jak nevinnost samo+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 11 pro 2013 20:06

Však já jsem ti taky neříkal, abyste to dali spolu dohromady +zachechtá se vesele a potáhne z doutníku+ Carlos je hodně přelétavý, toho by sis dlouho neudržela. Na krásné ženy je jako ďas +odloží křídu a sevře v ruce tágo+ Tak od začátku...? +ušklíbne se pobaveně+ No dobrá. Začneme tedy základním postojem. Pojď sem ke mně, zlato, ukážu ti, jak se správně stojí při strkání +natáhne k ní ruku+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 11 pro 2013 20:16

Neříkal, to já tak pro jistotu. +zasměje se vesele+ No dovol. +pohodí na oko uraženě vlasy, jakože jí uráží když si myslí, že by si neudržela chlapa, ale pak se na něj vesele zazubí+ No jistě, jak jinak. +zazubí se vesele, vezme ho za ruku a přejde před něj+ Takže jak? Takhle? +nakroutí se před ním jak si to od posledně mlhavě pamatuje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 14 pro 2013 21:59

Och, Nef... tak jsem to nemyslel +zbledne úplně+ Myslel jsem to jako že bys s ním dlouho nevydržela, protože Carlos se otáčí za každou sukní +snaží se z toho nějak vymotat, ale jak se k němu Nef postaví, zapomene na to a věnuje se jí+ Ne, tak ne... tys to opravdu už asi zapomněla +uculí se a otočí si ji k sobě zády, chytne ji za boky a ohne ji přes stůl :lol: + V téhle poloze se to dělá úplně nejlíp +usměje se šibalsky a pak jí vloží do ruky tágo+ Takhle se to drží správně. Zkus si to +trošku poodstoupí, aby mu náhodou nešťouchla tágem do rozkroku :lol: +
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 14 pro 2013 23:53

+chvilku na něj tak nechápavě kouká, než se vesele rozesměje+ Prosím tě, to je dobrý. Nemyslela jsem to tak moc vážně. +pohladí ho jemně po ruce, jelikož jí dělá starosti, jak tak najednou pobledl+ Ale máš pravdu s takovým chlapem bych dlouho nevydržela. +pokývá s úsměvem hlavou+ Jo, myslim, že jsem zapomněla úplně všechno. +zatváří se naprosto nevinně a otočí se k němu zády+ O tom už jsem slyšela. +zazubí se vesele, když se nechá ohnout přes stůl a naprosto nenápadně zavrtí boky :D+ Takhle? +zjišťuje se, když podle jeho instrukcí sevře v dlaních tágo a jemně po hladkém dřevě přejede dlaní a trochu víc se nad stůl nakloní a vystrčí zadeček+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 15 pro 2013 11:50

A copak myslíš, že se mnou bys vydržela? +rýpne si se smíchem a musí se pousmát, jak se mu tam u stolu hezky naaranžovala+ Jo, přesně takhle. Učíš se rychle +pousměje se a blýskne okem po jejím vystrčeném zadečku+ Tohle bych akorát trošku poupravil, aby to pak tvé spoluhráče při hře tolik neprovokovalo +ušklíbne se šibalsky a hned nato Nef ucítí, jak Tonyho dlaně přejedou po jejím zadečku a jemně ho posunou do vhodnější polohy+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 15 pro 2013 12:29

Výjimka potvrzující pravidlo? +vrátí mu rýpnutí se smíchem a kdo ví jestli to myslí dokonce vážně nebo jen zjišťuje, co si o to myslí, i když ví, že Tony se neváže+ Děkuji, snažím se. +zazubí se na něj vesele+ Hmn... +zamručí, když jí přejede dlaněmi po zadečku a nechá ho, aby s ní manipuloval+ ...to není dovoleno? Provokovat protihráče? +loupne po něm vesele očkem+ Větší šance na výhru. +vysvětlí se smíchem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho