Cestou, necestou...

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Cestou, necestou...

Příspěvekod Neferet » 13 srp 2015 11:15

Tak jo, tak já ještě chvíli budu ležet. +uculí se na něj vesele a spokojeně si odpočívá dál+ To by z nás sousedi měli radost. +rozesměje se při té představě+ A nebo Cairo s Garettem... +culí se, spokojeně si tak dál leží, oči zavřené naslouchajíc jeho dechu, jejich tlukotu srdcí, naprosto klidná a s pocitem bezpečí jako dlouho ne+ Hmn... +zamručí nespokojeně, ale rozlepí oči a chvilku ho sleduje, jak hledá svoje oblečení, do kterého se nasouká+ Já myslím, že snad jo. +přikývne a s jeho pomocí se vyhrabe na nohy+ Jen mi asi chybí kalhotky. +rozhlédne se kolem+ Nevidíš je někde?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 16 srp 2015 20:09

*Rozhlídne se kolem a ten kousek prádla vypátrá a podá jí ho.* Tady, radši si je obleč, nechceme přece, abys nám nastydla, *nestydatě na ni mrkne. Počká, až se dooblékne, očividně si to divadýlko užívá, celou dobu ji nepokrytě okukuje. Pak mu najednou pípne mobil. Zamračí se, přečte si zprávu a mobil zas uklidí.* To je z práce, *povzdechne si a prohrábne si vasy.* Našli další holku, musim jít. *Vypadá, že ho to vážně štve, jednak další zmařený život a pokažený den taky.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2015 20:33

Děkuju. +zazubí se na něj a vezme si od něj spodní prádlo+ Dobře, dobře... abych nenastydla. +uculí se a dá si trošku na čas, než se do kalhotek nasouká, jelikož si je dobře vědoma jeho pohledu+ Další? +zamračí se, nelíbí se jí, že od ní musí zrovna teď odejít a zároveň se jí nelíbí, že jim společnou chvíli překazil zrovna tenhle vrah, na kterýho začíná mít docela pifku+ Jsi si jistý, že nemám jít s tebou? Mohla bych si všimnout něčeho co by vám mohlo pomoct... víš díky tomu, že je moje magie trochu odlišná. +nabídne se zachmuřeně, nechce se mu vnucovat, ale zase na druhou stranu by třeba mohla pomoc+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 16 srp 2015 20:42

Jsem si jistý, *přitáhne si ji za zátylek k sobě a líbne ji na čelo.* Jak jsem říkal, nechci tě kdekoliv poblíž něj. Navíc, cizí osobu na místě činu bych nevysvětlil a vzhledem k tomu, že tady tomu šéfují místní... asi by to neprošlo. *Pohladí ji palcem po tváři.* Běž domů, já se ozvu, jak to půjde. Ale je možný, že se pár dní z práce neutrhnu. *Skloní k ní hlavu a políbí ji.* Dávej na sebe pozor, *vydechne a je pryč.*
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 16 srp 2015 20:48

Jak si přeješ, ale mezi místními mám pár dobrých přátel... +pokrčí mírně rameny, ale nehádá se s ním. na jednu stranu chápe, že musí jít a chce si to udělat sám+ Hlavně na sebe dávej pozor, ano? +pousměje se měkce a polibek opětuje. chce mu říct, aby se nebál, že se o sebe umí postarat, ale dřív než stačí cokoliv říct je pryč. tiše si povzdechne a sesune se podél jednoho ze zrcadel na zem, kde si na chvíli sedne snažíš se zahnat zmatek, který má v hlavě. nakonec rozhodně vstane, zavrtí nad vším hlavou a přemístí se domů+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 20 lis 2015 20:45

°°O°°
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 20 lis 2015 20:49

+i přes to jak moc je rozrušená při představě toho, že konečně dostane toho zmetka do rukou, je oba dva s Isaacem přemístí na místo celé. objeví se v jedné temné a špinavé uličce na kraji Moskvy, v místech kde na první pohled není dobré chodit neozbrojen+ Chmn... +zamručí a oklepe se překvapená nízkou teplotou+ ...člověk by čekal, že tu bude tepleji. +zamručí a pustí jeho ruku, aby měla čistou hlavu a nic jí nerozptylovalo, i když spíše řečeno, on aby jí příliš nerozptyloval+ Ať zvedne ruku ten, kdo umí rusky, protože s takovou ten bar nenajdem. +strčí nohou do špinavé krabice ležící příliš blízko hledíc na pro ni podivné klikyháky, které se táhnou po jejím obvodu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 20 lis 2015 21:31

*Než se přemístili, stihnul ještě popadnout svojí bundu a teď se do ní rychle obleče, vděčný za zateplenou podšívku.* Už jsi někdy slyšela přirovnání zima jak na Sibiři, bludičko? Tak to je tady kousek vedle, *ušklíbne se a zapne si bundu až ke krku.* H je naše N, *přispěje cennou informací a rozhlíží se kolem, ruku podél těla v pohotovosti jen pár centimetrů od hůlky v kapse.* Víš, jak se ten bar jmenoval?
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 20 lis 2015 21:48

Pfff... +zamručí z počátku rozmrzele, ale vzápětí úlevně, když si po šaty vykouzlý trochu toho kouzelného tepla+ Nevim proč jsem měla pocit, že Sibiř je odsud trochu dál. +uculí se na něj vesele+ Jo... no... to nám asi moc nepomůže. +zavrtí nad tím hlavou+ Pekelní andělé... ale v ruštině... +zamračí se nad tím, že jí mohlo dojít, že ruština je trošku složitější a že název bude jistě napsaný pro ni ne zrovna dvakrát čitelně+ Měla jsem ho donutit, aby mi ten název napsal. Ale mělo by to být hned za rohem. +pohodí hlavou daným směrem, oči jí zrudnou a vzápětí zavětří+ Cítím ho... +zavrčí tichounce+ Byl tu... a není to moc dlouho.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 20 lis 2015 22:10

Tak jdeme a porozhlídneme se kolem, třeba ten bar najdeme. Nechci znít parnoidně, ale čím dýl tu budem stát, tím spíš na nás někdo zaútočí, *kývne hlavou ke skupince od pohledu podezřelých chlápků postávajících naproti přes ulici, co po nich pokukujou a něco řeší.* Cítíš? *odlepí obezřetný pohled od té bandy a podívá se na ni a při pohledu na tu rudou v jejích očích mu přejede mráz po zádech, vypadá to pekelně působivě.* A kde je teď? *Vezme ji za loket a vyvede ji z postraní uličky na hlavní, kde se s ní vmísí do davu a očima pořád hlídá tu podezřelou skupinu, ale zdá se, že je pustili z hlavy stejně rychle, jako si jich prve všimli. Vede ji pomalu ulicí, tak, aby měla čas soustředit se na Aljošu*
Isaac Walker
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Darktor