Tak já myslím, že není problém klidně dorazit o tu hodinku později Pravdou je, že sem si dělala trochu iluze, že bychom to stihli Yohi, že bychom se někde srazili a dojeli s tebou, abych náhodou nezapomněla vystoupit?
A dámy jaký chcete víno? Müller, Ruland, Veltlín? Plus ještě houkněte, jestli pijete všechny - Meg a Man předpokládám jo o yohi vím, Styx myslim minule psala, že jo - ale u Nef a Cairo netuším???
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
A ještě budete něco dovážet? Meg psala ty tyčinky co minule, s těma počítám. Jako nemusíte samozřejmě, jen to nahlaště případně, ať se zbytečně nepeču s něčím, co pak vyhodíme.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Já příležitostně piju bílé víno, sice jiné;), ale v tom výběru se přizpůsobím většině. A já letos bohužel nepřivezu nic sladkého pečeného, protože budu celý den v práci a pak večer rovnou do vlaku. To by vypadalo. Ale přivezu vám aspoň pardubický perníček.
Naposledy upravil Styx Lupin dne 07 srp 2014 18:54, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam. Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu. (krédo templářského řádu)
My zubatí dáváme přednost červenému, ale zvládnu se maskovat i s bílým Když teda je řeč:)
jinak já přivezu...asi taky sebe... tedy samo něco tak na zobnutí, ale vypíkat nezvládnu. To hlásím předem. Stejně myslím, že puknem jako vždycky
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-