Beuš, myslím, že když se koupí nějakou dobu dopředu, tak pak je na tu cestu vlakem sleva a docela se to vyplatí Mám v plánu si teď někdy koupit, aby mi cesta vyšla levněji
Takže se mnou je to bohužel nahnutý. Volno v sobotu nemám Ale mám jen do 11:00, takže technicky vzato bych mohla snad dojet pozdějc. V 11:41 jede vlak a byla bych tam ve 12:14. Problém je, že k hospodě určitě sama netrefím Jak víte, jsem schopná se ztratit naprosto spolehlivě během deseti minut Takže fakt nevím, pokud by to šlo bez problémů, kolem jedný bych mohla být v hospůdce...
There's hell in your eyes So let your demons dance with mine We'll kill each other some day But now is not the time
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Super super a v kolik chcete sraz? koukám, že když to koupím teď už někdy, tak to vyjde tam i zpátky za 269,- tak ať si jízdenku koupím dokud mají ještě ty levnější
Bea: no lístek asi taky, aele budu muset asi někde zabrzdit na půli cesty, at nejezdím přes půl republiky tam a zpátky jak idiot...
Beccy: no tak přinejhorším pro tebe někdo skákne na nádr, když bys byla ve velký krizi...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
To nee, přece kvůli mě nebude někdo lítat na nádro Stačí když mi řeknete čísla busů, který mě přiblížej na tu zastávku, tuším Karla IV. to bylo? A odtamtud to snad najdu. A stáhla jsem si do mobilu navigaci
There's hell in your eyes So let your demons dance with mine We'll kill each other some day But now is not the time
Bea: hm, to zní jako plán protože jinak se z toho ježdění sem a tam picnu. Tož se mnou počítej. A díky
Beccy: no tak když máš navigaci, tak to není boha! Poslala bych ti naproti Tobiáše, ale obávám, se, že to by moc posila nebyla mobil je jistější...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-