Do Bukurešti! +vytřeští poněkud oči+ Ty seš kamikaze. +zasměje se+ Já nejsem nesvůj! +ohradí se okamžitě a uši mu poněkud zrudnou+ Jsem přirozeně obezřetnej. +zahýbe obočím, aby si třba náhodou nemyslela, že je zbabělec, protože to by nepřežil+ Jsem moc rád, že už nežiješ v poušti. +uculí se na ni, a nakloní se pro pusu, už v tom získal trochu větší praxi
+ ale to není totéž. +zaprotestuje trochu+ Jo, může za to ten... Seth. +vyplivne to jméno jako kus chrchle+ Ale nebejt jí, nikdy by tam nešli. +dodá vzdorně, ale je na něm vidět, že už se s tím trochu srovnal a nežere ho to tolik jako dřív+ Jo, myslím, že... mu teďka víc rozumím. Tátovi. +sklopí oči, protože je to pro něj citlivý+ Neodmitnul. Jasně že ne. +koukne na ni a pousměje se+ Ale ne proto, že bych měl pocit, že mu něco dlužím, Payne, já... +vyhrkne, a pak jako by mu cosi zatnulo tipec, sklapne pusu+ Složil jsem neporušitelnej slib, nemůžu o tom mluvit. +dodá zkroušeně Ale Payne, kdybych ti moh říct, na čem teď děláme, kdybys věděla... +rozsvítí se mu oči, jak se na ni dívá+ Je to neskutečně parádní. Kdybys viděla, s jakou magií teď pracuju, k čemu se blížíme... +kousne se do jazyka a vypadá trochu ztrápeně, že mu kouzlo nedovolí mluvit+ je to skvělý. Šel bych do toho už jenom proto. +pousměje se upřímně+