Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 02:05

No jasně, já jsem ukázkovej příklad stereotypu. Miluju se v posteli, ráno snídám cornflejky a nezoržezaný Timesy. +ucul íse na ni a vyjde ze sprchy a začne se utírat+ A proč ne čerta? Je boží, je akční, jako já! +udlěá děsně ublíženej výraz, hodí ručník na zem a jde do postele, nahatej, kde si zase zapálí+ Tak co bys chtěla ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 02:24

Brr, cornflejky. +oklepe se se smíchem nad tou představou, když to tak vypráví, dočistí si zuby a odlíčí se, posbírá po něm ručníky a vyvěsí je, a vrátí se do postele+ No ty si nech udělat co chceš, ale já do čerta teda nejdu. +rozvalí se tam u něj a podá si flašku+ Já ještě nevím, něco punkovýho, ale přiměřeně. Něco vymyslím, však máme spoustu času. +usměje se na něj a napije se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 02:37

Ale to né, musíme mít stejnou kérku, jinak by to vůbec zrtácelo smysl, chápeš. +zahrabe se do peřin a pokuřuje tam jak paša+ Něco co nás spojuje, je to přiměženě romantický a dost cool. +vymejšlí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 03:03

Jo tak. +zazubí se, jak rychle se tý myšlenky chytnul+ No na něco přijdem, však to nemusí bejt zítra. +usměje se a vstane, aby zavřela okno protože tam začíná bejt fakt kosa,ten chlápek odnaproti je furt šmíruje, tak si zakryje prsa a zatáhne závěsy, aby jim tam nebylo vidět, a zachumlá se do postele až jí kouká jenom nos a přemejšlí, jestli si vzala teplý ponožky+ Už jsi zjistil, jestli ta postel vibruje? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 03:16

Když já na to teďka musím pořád myslet. To se nedá. +zavrtí trochu bezradně hlavou a típne špačka do popelníku a pustí ji k sobě pod peřinu+ Ještě nezjistil, protože mě ti pořád rozptyluje jedna taková prdlá holka. +zaculí se na ni a dá jí pusu+ Chceš to zkusit? S vibrovací postelí? +zajímá se se svým obvyklým úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 03:48

No tak to se ti omlouvám. +uculí se+ To bych asi měla vymyslet nějakej způsob, jak ti ty myšlenky vyhnat z hlavy. +koukne na něj vážně, vleze mu pod peřinu a hřeje si o něj vymrzlý nohy+ A je teda vůbec vibrovací? A není to na peníze? +zajímá se předně+ Jestli to teda pro tebe není moc velkej mainstream, dělat to na posteli. +rýpne si maliličko, uculí se a dá mu pusu+ Protože pak už mě napadá jedině postavit pevnost z peřin a židlí a pomilovat se tam. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 04:05

Na posteli je to sice mainsteam, ale na vibrovací ne. +zazubí se na ni a zkoumá tam ten přístroj ve stěně+ Jo, čéče. Asi je vibrovací. +vezme nějakej drobák hodí ho tam a zmáčkne tlačítko, v posteli to hrkne a začne vibrovat, až se jim roztřesou vlasy a Byron se prostě musí začít smát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 04:27

Tak to se mi ulevilo. +uculí se a kouká přes něj, co tam s tím dělá+ To je fakt na peníze? +vykulí oči+ A co když to přestane vibrovat zrovna v nejlepším? To jako přestanem a půjdem hledat drobný? +zazubí se, ale když to začne vibrovat, tak asi půl vteřiny jen sedí s otevřenou pusou, načež koukne na Byrona a zhroutí se do peřin v záchvatu smíchu+ Tak tohle asi fakt nedopadne, lásko. +dostane ze sebe nakonec+ Cvakají mi zuby o sebe. +směje se, jak to s nima hází+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 04:32

Počkej, počkej. +směje se+ Myslím, že to jde nějak seřídit. +natáhne se a podaří se mu pootočit kolečkem na regulaci intenzity vibrací a postel se trochu uklidní+ No aspoň nám nevypadaj zuby. Tady je napsaný, že to vibruje deset minut. Tak bysme to asi měli zapnout až před samotným aktem. +usoudí, ale vážnou tvář se mu moc držet nedaří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 04:56

No to je trochu lepší. +souhlasí, když už nenadskakuje pět čísel nad postel, ale jenom má pocit, jako by bruslila po zámkový dlažbě+ Prosím tě vykašli se na to. +nakloní se, aby ho smířlivě políbila, ale jak to hopsá tak jim akorát zinknou zuby o sebe, načež padne smíchy do peřin a zas se přikryje+ Některý mety holt zůstanou nedobytý. +chytne se ho za ruku a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner