Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 11:48 am

Syriana: +z jeho označení drahoušku klasicky zrudne a mávne na ně, a v duchu si ta jména opakuje, protože je prostě pak nechce splíst+ to mi děláš schválně, mazlíčku že? +řekne tiše, ale je si jistá že to slyšet bylo+

Malíček: jak jsi to... +chvíli kouká na opět planoucí pochodeň+ ale já nechci mluvit s nimi, chci tě unést do své ubohé chatrče a zkoumat tvé tělo. Zdá se mi, že když jsi sem přijela tvá ňadra byla poněkud.... drobnější
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 11:52 am

Jorah: +nakloní se k ní a olíbne jí krk+ Ani ne tak tobě, ajko jim. +zašeptá jí do kůže+ Můžu ti nabídnout čerstvý med. +nabídne jí plástev+ Vím, jak ho máš ráda. +a podá jí k tomu chleba+

Wenai: Rozfoukala jsem ji. +řekne prostě+ Vážně? +začne zkoumat svoje prsa+ Hm, myslím, že to by potřebovalo důkladnější studii.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:01 pm

Syriana: +jestli před tím byla rudá, tak teď jí tváře přímo hoří a Syr to musí trochu prodýchat+ ehm děkuji ti +ulomí si chleba a namočí si ho do plástve medu a pochutnává si a je nesvá z toho, že sestry nic neříkají, vlastně je tam děsný ticho+

Malíček: Tím si jsem naprosto jistý, dej na mě, jsem odborník +líbne ji mezi ňadra a pak se vydá Wenai ruku v ruce zpět do civilizace, teda ven ze sklepa+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:06 pm

Sestry se tam hihňají, zejména nejmladší dvě a pošťuchují se, až se jedna z nich zeptá: Ty jsi čarodějka? +a vykulí na ni oči+ A no... víš, my bysme potřebovali +šťouchne do té nejmladší vedle+ že jo, nápoj lásky.+oznámí jí děsně vážně+

Okolí: Lorde Baelishi. +ozve se, hned jak vyjdou ze sklepení a objeví se Varys+ Naše královna si s tebou přeje mluvit. +usměje se na něj tím svým měkkým úsměvem+ Já se zatím třeba postarám o lady Timeu, abys o ni nemusel mít strach.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:15 pm

Syriana: +zvedne oči od chleba+ ano... jsem +přikývne souhlasně a pak na ně vykulí oči, ale hned ji to přejde a obě dvě si prohlédne, kdyby se trochu upravily byly by i pohlédné+ řeknu vám tajemství... +napije se mléka+ nápoj lásky je jen blud, výmysl aby slaboduché holky utrácely peníze za prachobyčejný sladký driák... dokáže sice člověka omámit a určitě si užijete hezký chvilky, ale láska.... ta to nebude

Malíček: Varysi... +přitáhne si Wenai blíž k sobě+ já zrovna teď +ale při pavoukově pohledu ála snad nechceš říct ne královně si povzdechne+ jistě, a tvou nabídku s díky odmítnu, strach o ni nemám a navíc potřebuji aby sehnala pár věcí, než se vydáme na cestu +políbí svou krásku na čelo+ nebo klidně můžeš jt se mnou, hm?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:29 pm

+holky na ni zamrkají+ No, tak tohle přesně nám by stačilo. +uculujou se, ale jak tam vejde stará Mormontová, tak hned stichnou a tváří se slušně, ale ty starší dvě jí to hned vyklopí a lady mormont jim uštědří výtku+
jorah: Vidíš to? +špitne jí do ucha+ Tak v tomhle jsem musel vyrůstat, takže pookud jsi dosnídala, má paní, tak bych jel na tu vyjížďku.

Varys: Někam se chystáš, lorde pokladníku? +zeptá se ho+
Wenai: Já si výjimečně návštěvu u královny odpustím. +usměje se na Petyra+ I když mě to bude strašně mrzet. +ještě na něj koukne a vydá se chodbami zařozovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:35 pm

Syriana: +už už jim chce na to něco odpovědět, když vejde lady M. a u stolu se zase rozhostí děsný ticho+ och, drahý, to muselo být vskutku hrozné, nezůstaly ti nějaké duševní následky že ne +pohladí ho po tváři a ještě rychle si nacpe pusu medem s chlebem+ huž můžem

Malíček: dobře má drahá, jen běž, a nenech se ničím omezovat +mrkne na ni+
Ale Varysi +zatváří se přívětivě+ nechtěj mi tvrdit, že nemáš nejmenší tušení o tom, co mě čeká, slyšel jsem ptáčky cvrlikat? tak nějak to říkáš že?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:44 pm

Jorah. +vstane a uloní se jim+ Máti, sestry. +na ty se zašklebí+ Projedu se po kraji, navštívím vazaly a poptám se kolem. +pak chytne Syr za ruku a súsměvem vyjde do krásného, ale trochu chladného rána a koně už mají nachystaný+

Varys: Já jsem toh oslyšel hodně, můj pane. Královna už čeká. +ukloní se mu a vydá se chodbou za Wenai, aby mu neutekla+ Lady Timeo. +dožene ji+ Gratuk
luji ti k té požehnané události. +začne na jisté půdě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 19, 2012 12:45 pm

Wenai: Lorde Varysi. +usměje se na něj+ Mě bylo jasné, že mě nenecháš jen tak odejít. A děkuji ti. Oba z toho máme velkou radost.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon lis 19, 2012 12:49 pm

Syriana: Mylady, ehm ženy... +ukloní se stejně jako Jorah a musí zadržovat smích, ten nechá propuknout až vyjdou ven+ u všech bohů, ty jsi neřád +dlouze ho políbí a pak se nechá vysadit do koně+

Malíček: jistě, jak jinak. +pak se spěšně vydá ke královně+ Má královno, přeješ si se mnou mluvit? +zeptá se tak jak to umí jen on+ Co pro tebe mohu udělat? +ukloní se před ní+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions