Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Útulek

Příspěvekod yohannka » ned led 17, 2010 9:46 pm

Útulek pro zvířátka

Obrázek Obrázek

Na rozdíl od zverimexu zde máme především kočičky a pejsky nejrůznějších ras a barev, kteří vám budou vděční, že si je vezmete domů. Pokud najdete zatoulané zvířátko a nevíte co s ním, pak nám ho doneste a my se o něj dobře postaráme.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Re: Útulek

Příspěvekod yohannka » ned led 17, 2010 9:47 pm

+stěhuje sem útulek, co měla u mýtinky, zatím jenom kočičky a koťátka.. pár zaměstnanců jí pomáhá a tahajou tam pytle se žrádlem, misky a vůbec všechno možný pro havěť+ chm.. nebylo těch koček o hodně míň? +lapne si malou černou a mazlí ju+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 19, 2010 1:31 pm

+já zase měla pocit, že tam byli jen pesani... No dojede, zaparkuje venku a klepne na dvéře+ Ahoj! Du se podívat, jak se ti tu vede!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte led 19, 2010 1:35 pm

+to je jedno+ jéé ahoj! +zrovna táhne v náručí jednoho hafana páč je už tam má nastěhovaný taky+ poď dál, je to tu skvělý.. jenom.. mě ty zvířata asi brzo sežerou!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte led 19, 2010 5:27 pm

+směje se a de dál+ no to se ani nebudu divit! z čeho to tu budeš financovat? to bude žrádla...+když vidí to množství zvířat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte led 19, 2010 6:15 pm

+Vede ju z kanclíku skrz venkovní útulek a zvířátka jsou nalepený na vrátkách svých kotců+ noo našetřila jsem si docela dost z mýtinky. Sama to nemám za co utratit... jídlo a bydlení mám na mýtince... takže.. +pokrčí ramenama+ zlato na krk si taky nekupuju... jenom mě štve to auto.+zamračí se+ takový krásný porshe do hor a ... ani jsem ho nezajezdila! (doslova)
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř led 20, 2010 3:09 am

+nakrčí čelo, když ty pusinky vidí v těch klecích+ kdybys s tím potřebovala vypomoct..finančně! +rozhodně nepudu zametat...+ tak stačí říct...né, že bych měla tak moc, teď se pár kšeftů trochu zvrtlo, ale kdo by je nechal trpět..+podrbe jednoho pesana přes mříže na hlavičce+
Jo auto! Ještěžes mi to připomněla! Sem na to zapomněla jak na smrt! +hrabe se v kabelce+ Kde to kurnik...mmh...+vysype se jí veškerej bordel z kabelky na zem, tak to začne sbírat+ jo tady! +podává jí šek+ Tohle by měla být hodnota odhadnutá pojišťovnou, takže si buď vyber peníze, nebo si vyber auto a pošli účet na mě. A kdybys chtěla třeba nějakou jinou značku...v pár firmách mám..em..kolegy...+aneb udělají ti na zakázku lepší model, levnější a vykážeme to jako reklamu+
+zastaví se u takové klícky, kde smutně mňouká kočena+ No co ty? Tobě je tu smutno? Ona...má každý oko jiný...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » stř led 20, 2010 2:31 pm

noo tak kdyby se ti sem chtěly poslat nějaký peníze.. nebo žrádlo pro havěť... rozhodně nebudem protestovat!
jůůů díky! +veme si šek+ tak to já se poobhlídnu po autíčku, ale tipuju že zůstanu u Porshe, i když... okouknu katalogy a rozmyslím se +zazubí se a koukne na klícku+ jo, má, i když... ještě včera to vypadalo, že má ty oči naopak +barevně+ pocem beruško +otevře kotec, vytáhne kotě a kočénka na Beu přesmutně mňoukne+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob led 23, 2010 2:46 am

dej mi číslo účtu..+přikývne, že něco pošle+ a na mýtinku můžeš dat pokladničku, na horách mají lidi většinou takový to..ekologický cítění..ke zvířatům a tak...

ona je nějaká..to..upravená? +zkoumavě na kočku kouká a jedním prstem ju pohladí po hlavičce+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob led 23, 2010 10:45 am

jo číslo... mám tu vizitku podrž.. +dá jí kotě do náruče a to chvilku na beu kouká a pak se začne tulit+ taak... +najde vizitky+ no upravená, neměla by být, ale znáš to... v tomhle světě, původ zvířete neznám.. tak kdoví. Líbí se ti?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Další

Zpět na Zverimex