Pokoje Mollyz

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Pokoje Mollyz

Příspěvekod Isamun » úte úno 16, 2010 8:56 pm

Molly: jediná žákyně... a náhradník... zdá se mi to, nebo v tom je nějaký nepoměr? nechá se krmit a drbat a vrní si u Mol. potom, když ho škádlí nožkou, co - jeden náhradník? aspoň čtyři pro tvůj temperament! chytne ji pevně nohu a tahá ji ze židle. trochu. opovaž se! já ti dám náhradníky! pak jí nožku jen hladí. co do vánoc - pokud to bude pokračovat tímhle tempem, tak nevydržím do švestek... ta tvá náruživost mě zabije... hraje s ní. a nemohla bys začít vyvařovat dřív? než bídně zahynu? posilnit Samíka?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 16, 2010 10:26 pm

(Dneska jsem objevila odkaz na tu reklamu se Samem a musím zodpovědně prohlásit, že spím s nejkrásnějším chlapem široko daleko. A ty vlasy...hm! :P :P :roll: )

Sam: Jestli jsi nespokojený, tak si hledej žákyni jinde. +Škádlí ho a očima jasně říká, že tohle bylo varování jen naoko.+ Ubožáčku, vyčerpaný, co by jsi dneska řekl krůtím rolkám se špenátem a ovocnému koláči? to by Samíkovi chutnalo? + Vysmekne nožku z jeho rukou.+ A žádný sex! Já se ovládat dokážu...(teda chvilku)...ale když musíš odpočívat, nedá se nic jiného dělat. +Nacpe mu do pusy poslední kousek koláče a políbí ho na nos.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » stř úno 17, 2010 8:57 am

(no jasný, ten obraz mne již léta pronásleduje... a odkaz je už drahně dnů mna Mýtince - než Isamun se změnil v Samuela speciálně pro Sel... :) )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » stř úno 17, 2010 11:26 am

Molly: no, co se dá dělat - poohlédnu se jinde. ještě se najdou ženy, které by mě rády milovaly... povzdychne si jakože se nedá nic dělat... taky to přehrává, je to sranda a provokace.
krůtím rolkám se špenátem a ovocnému koláči bych dneska řekl, ať přijdou zítra, že tě dneska beru na večeři. udělá psí oči. zblajzne poslední koláč, kousne ji malinko dpo prstů a udělá ummm, mňami... oblízne se. pak na ni koukne, tak bez sexu? no, já ti to připomenu... zaxichtí se na ni. já dokážu svýmu tělu poručit! vytahuje se - by se vidělo, jak dlouho by to vydržel, kdyby Molly začala dráždit ;)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 17, 2010 12:39 pm

Sam: No, o tom, že bych tě nemilovala tu nepadlo ani slovo. Ale jestli si myslíš, že tvé vyčerpané tělo potřebuje dlouhý restart, tak prostě musíme něco obětovat, ne? +Zatváří se vážně, ale koutky jí cukají, sveze se Samovi na klín a lehounce ho olíbává.+ Stejně se budu muset za chvilku oblíknout a jít do práce.+ Hraje si s jeho vlasy, zamotává je do svých.+ Same...večeře je horzně daleko..+propadne zase na chvilku panice.+ Ale ty si stejně musíš jít odpočinout....sníst hodně čokolády a pořádně se vyspat...+šeptá mu do ucha.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 17, 2010 12:50 pm

Mally: strašně nerad, ale z preventivních důvodů a taky aby dostál svéhmu slovu - a zabránil jinému postáváni ;) , ji od sebe rukama oddálí. najádo, večeře je strašně daleko a ty strašně blízko... nevrhejme se do ničeho, co bychom nemohli dokončit... vážně zní hodně smutně. co já pak tady, sám? běž se oblíkat, kousek tě do práce doprovodím... víš co - procházka na vzduchu mi pomůže s regenerací... tak ať to nemáme na běh a froté ručníky... zasměje se, ale taky mu je trochu smutno. vyklouzne jí a jde si hledat oblečení, které večer někde poházel.
a to je dobrej plán - vyžeru doma lednici, něco udělám a třeba se stačím i vyspat trochu... čokoládu... zanyslí se a udělá si v hlavě poznámku, že večer má olly přinést něco dobrého.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 17, 2010 1:08 pm

Sam:+ dost neochotně vstane a jde štrachat do skříně. Zmatkuje, nemůže najít spodní prádlo, ještě stihne kouzlem spravit Samovi roztržený rukáv u košile (dost rychle vysvlečené).+ Ani nevíš, jak ti to závidím. Ten spánek. Večer se stočím do klubíčka jako kočka. Nevidíš tady někde tokovou červenou podprsenku?+ Má prostě takový ten ženský chaos v oblečení.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř úno 17, 2010 7:10 pm

Molly: no, moc toho asi nennaspím. musím taky něco zařídit... uvidíme... ale nevadí, můžeme spát spolu - znáš to - víc hlav víc spí... usmívá se a jde jí skouknout šuplík s prádlem. zálibně očumuje... červenou, nevím... a sám se dooblíkne do ponškud jetého obleku z plesu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř úno 17, 2010 9:08 pm

Sam: +Kriticky ho sleduje.+ Vážně, Samíku, oblek ti nesluší. +Najde podprsenku mezi punčochama.+ Jé, tady je, mrška. ...Vyhlašuju na večer soutěž, kdo první usne, je vítěz.+ Mávne rukou nad nepořádkem.+ Co vlastně nosíš normálně na sobě? +Oblek jí poněkud irituje.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv úno 18, 2010 3:50 pm

Molly: ironicky. pf, jsem přirozeně krásný a sluší mi všechno... zašklebí se na ni, že má pravdu ona. co nosím? skotskou sukni! zasměje se. né. no, taky tyhle hadry nemiluju. kdyby to šlo, tak chodím jenom v županu. ale to by si někdo mohl nevhodně vykládat... normálně - džíny, triko. sem tam nějakou normální košili... svetr... bundu... občas montérky, občas koženou kombinézu... pracovně... co chceš slyšet? pomáhá jí zapnout podprsenku a jezdí jí prstem po ramínku podprsenky škádlivě. hmm, sluší ti to. to si bereš normálně - do práce červenou? neměla bys mít bílou?
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty