Koupelna

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Koupelna

Příspěvekod Tony Dolohov » ned úno 21, 2010 10:30 am

(Tony není hloupý, ví, že to není stud, ale truc, proč za sebou zatáhla)

+odhodí ručník z beder a stoupne si k ní pod sprchu, sepne ruce na jejím břiše a přitiskne se k jejím zádům+
Rád tě trochu zlobím +zašeptá jí do ucha, odhrne jí pramen mokrých vlasů z krku, skloní hlavu a vtiskne jí pár lechtivých drobných polibků na vlhké hrdlo+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon úno 22, 2010 6:59 pm

+opře se o něj zády. nechá se jemně olíbávat a Tony by se asi dost pobavil, jaký výraz v obličeji se jí mihne, když mluví o zlobení. přesto udělá jenom poměrně mazlivé+ hmmm. +natáčí hlavu pod kapkami vody a pak i pod jeho lehkými polibky, jakby to bylo totéž. potom vezme do ruky mýdlo nebo sprchový gel a dá ruku za záda, v gestu "přišels mě přeci umýt?"+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 24, 2010 11:08 am

+trochu se zamračí, nelíbí se mu, že se pořád snaží dotlačit ho, aby ji umyl, nedá si vnutit názor a tak odloží mýdlo na poličku+ Naco se tím zdržovat? +pošeptá ji do ucha a aby jí to nebylo líto, začne dlaněmi klouzat po fatině mokrém břiše a roztírat kapky vody po pokožce, po chvilce se jeho ruce rozeběhnou každá jiným směrem, levá sevře jedno její ňadro a začne jej hladit, druhá sklouzne dolů do jejího klína, jeho horké rty se v nedočkavém polibku přisají na kůži v místě, kde krk plynule přechází do ramene+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv úno 25, 2010 10:46 am

jeho ruce ji doslova pálí na těle, začínají se jí třást a měknout kolena. přesto je dost napjatá. otočí k němu trochu hlavu. dost mě mrzí, jestli ti připadá, že se se mnou zdržuješ. zdržovala bych tě velice nerada, pokud máš něco důležitějšího, Tony. pod jeho žhavými rty ucukne a chvěje se pod jeho dotyky.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát úno 26, 2010 11:07 am

Kdo řekl, že se zdržuji S TEBOU... +šeptá jí do kůže mezi polibky+ Kdyby to tak bylo... +dráždí jí prsty mezi nohama+ ...myslíš, že bych dělal to... +jeho tvrdnoucí penis ji tlačí do beder a prozrazuje Tonyho opětovné vzrušení+ ...co dělám právě teď?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 26, 2010 1:48 pm

pomalu se začne pohybovat v bocích proti jeho ruce. otírá se tak i zadečkem o jeho erekci. já nevím. těžko říct... proč to děláš... protáhne se rozkošnicky v zádech a nechá ho, ať se jí věnuje.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát úno 26, 2010 4:19 pm

+sjíždí jí prstem po páteři dolů, vklouzne mezi její hýždě a vteřinu bojuje s touhou zasunout jej dovnitř, odolá ale pokušení, přece jen to není jeho Styx a tak jí jen olizuje šíji, v penisu mu silně tepe, najednou ji prudce ohne, přinutí předklonit se a bez okolků pronikne zezadu do ní (klasika, aby nedošlo k nedorozumění:)+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát úno 26, 2010 4:50 pm

(no, ještě mohl něco v tom smyslu poznamenat, o Styx. to by fatu určitě rozdovádělo :lol: . na něco "neklasického" by se musel trošku víc snažit. ale je to gentleman. a gentleman a klasika, to jde ruku v ruce ;) .)

předkloní se v jeho rukou a prudce vydechne, když si ji vezme. potom se předkloní ještě víc, trošku se rozkročí, opře se rukou o stěnu a prohne se v zádech. otočí k se němu, tvář a oči jí žhnou vášní. pohladí ho volnou rukou po boku a břiše. najde jeho dlaň a položí si ji na ňadro.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob úno 27, 2010 2:36 pm

(Tony je gentleman, nebude přece při sexu s jinou opěvovat Styx, i když na ni celou dobu myslííí, a co si Tony myslí, do toho je fatě houby:))

+rozkročí se a rukama jí pevně sevře boky, hlavu skloněnou a zvědavě pozoruje, jak jeho penis mizí ve fatině těle, pomalu jej vytahuje až po špičku a opět zasune na doraz, hraje si jak malý kluk, pak se skloní nad jejími zády a do dlaně uchopí další hračku, pevné fatino ňadro a dráždivě jej hladí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » ned úno 28, 2010 8:24 pm

(no jo, ale je dost citlivá a má dojem, že je tam s nimi někdo třetí...)

otočí k němu hlavu, přimouhouří oči a zavrčí na něj. pak mu vyklouzne z rukou, jak je mokrá, jde to docela dobře. otočí se čelem k němu, pohladí ko dlaní po prsou, nehty zlehka přejede bradavku a podívá se mu do očí.
mám hroznou chuť ti neco provést,Tony.
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho