Kuchyně s jídelním koutem

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuchyně s jídelním koutem

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 03, 2010 9:49 pm

z jeho prudkého políbení jí měknou kolena tak se ho chytí kolem krku. ano... taky si se mnou hraj, Tony... pošeptá mu a oplácí mu polibky. proplétá svůj jazyk s jeho a jemně ho kouše do rtů. prsty mu vjíždí po krku do vlasů a tiskne se k němu celým tělem. proč ti tak záleželo na barvě prádla, když za chvíli stejně nebudu mít na sobě nic..? zeptá se trošku poťouchle a olízne mu čelist a ucho.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř kvě 05, 2010 7:16 pm

Miluji černou. Ať je na čemkoliv. Rád se na ni dívám +pohled mu sklouzne na její spodní prádlo a v očích mu blýskne+ Ale já si přece celou dobu hraji +přejede jí prstem po bradě a dál dolů po krku až k hrudi, zahákne prst za podprsenku a pomalu jí ji stáhne z ňader, nechá tam fatu stát a jen si ji s tajemným úsměvem prohlíží+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv kvě 06, 2010 3:46 pm

natáhne k němu ruku a vezme mu z jeho ruky svůj kousek prádla. potřebuješ trofej... zamračí se trochu a upustí podprsenku na křesílko vedle. udělá k Tonymu krok a skoro se bradavkami dotkne jeho odhalené hrudi. stojí blízko, dívá se mu do očí. a rty i celý obličej má taky hrozně blízko k jeho. usmívá se na něj, rychleji dýchá a vezme ho za ruku, jenom si s ním proplete prsty. pohne rty a něco říká, tři slova, ale první dvě vyjdou bez hlasu. poslední je sotva slyšet, zní "Tony".
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 10, 2010 9:54 am

+tajemně se usměje+ Vypadám snad na fetišistu? +sáhne po podprsence a strčí si ji s úsměvem do kapsy+ Jsi krásná +dýchne jí do tváře, když tam tak stojí oba těsně u sebe, sleduje její šeptající ústa a odezírá jí ze rtů+ Fato.. +pozvedne překvapeně obočí a přitáhne si ji k sobě a vášnivě se jí přisaje na ústa, dlaně se mu rozeběhnou po jejích zádech, sklouznou na zadeček a občas lehce zmáčknou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 10, 2010 4:24 pm

vypadáš nečitelně... to už tu bylo. sune mu nenápadně ruku do kapsy, že mu zase podprsenku vezme, ale v tom ji Tony začne vášnivě líbat. jak ji k sobě přitáhne, její nahá ňadra se skutečně nejprve dotknou a pak tisknou na jeho hruď. jednu paži mu obtočí kolem krku a stojí na špičkách a ztrácí se v tom polibku. zavře oči, taky Tonyho líbá a na pár okamžiků ho nechá, aby si s ní dělal, co chce. a pak přeci jen dokončí svou misi do kapsy - podprsenka asi už vypadla na zem, ale fata výzkum nevzdává. pátrá jemně, ale důkladně.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř kvě 12, 2010 1:12 am

+zarazí její ruku ve své kapse a sevře jí zápěstí+ Nedovoleno +zavrčí jak podrážděný pes a strhne si ji pod sebe+ Teď budeš hodná +vezme si její prsty do úst a cucá je, pak pomalu sjede ústy po její paži od konečků prstů až po rameno, kde se jí jemně zakousne, drsnou rukou jí bloudí po těle a když narazí na tenký proužek krajky, jak je jeho zvykem, jediným trhnutím jej přetrhne a odhodí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát kvě 14, 2010 2:26 pm

ale já jsem přeci hodná... nechá se poslušně olíbávat a jenom prudčeji vydechne, když se Tonyho zuby svezou po jejím raměni. sama ho hladí po odhalené hrudia a stahuje mu košili z ramen. jsem teď na tebe moc hodná... a když budeš ty hodný na mě, můžeš mít ... skoro cokoliv... usměje se. a otře se mu o hruď tváří a nosem.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned kvě 16, 2010 8:19 pm

Copak nejsem? +ušklíbne se sebevědomě a sklouzne rty k jejím ňadrům+ Vždycky dostanu vše, co chci +nasaje do úst její bradavku a na chvíli se proto odmlčí+ Cokoliv? Co mi můžeš nabídnout, co jsem ještě neměl? +dýchne jí na rty a hledí jí hodně zblízka do očí+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon kvě 17, 2010 3:37 pm

těžko říct, Tony... myslím, že se mnou můžeš zažít hodně věcí, cos ještě nezažil. ale do velké míry by záleželo na tobě, jestli bys mě mohl následovat. každý se dostane jenom tam, kam si zaslouží...dívá se na něj, jak si hraje s jejími ňadry a přejíždí mu prstem po krku a rameni tak, že se ho sotva dotýká. ale pokud je to skutečně tak, jak říkáš... usmívá se na něj svůdně. třeba by pro tebe bylo zajímavou změnou, kdybych ti teď zmizela... úsměv se změní v úšklebek a není jasné, jestli je to legrace, nebo to fata myslí vážně.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 20, 2010 3:27 pm

Zažil jsem toho tolik, že mě už nic nemůže překvapit. Anebo... +ovine jednu paži kolem jejího pasu a drsně si ji k sobě přitáhne, až fata vydechne+ ... mi máš ještě co nabídnout? +olízne jí pomalu krk těsně pod uchem+ Změna? +pozvedne obočí+ Ani bych neřekl. Myslím, že už jsi mi zmizela přímo před očima víckrát. K mému zklamání +dodá+ Ohrom mě něčím novým, Ohnivá +ušklíbne se významně+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho