Recepce a vchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Recepce

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 1:09 pm

Neferet: +Ano neustále se mírně usmívá. Asi už má vážně nějakou trvalou kreč+ Ne nejsem odsud, jak jsem říkal; jsem tu na dovolené. Ovšem jak vás tak poslouchám tak vy jste se tu spíše trvale zabydlela +uvažuje nahlas+

Becca: +mírně zakroutí hlavou+ Staré meče se už rozpadají, přinejmenším ty původní. A ty nově vytvořené mají trochu jiní složeni +zamyslí se+ Snad kdyby se nějaký mladší roztavil a potom znovu zkul... +uvažuje nahlas+ Nejlepší by bylo kdyby se člověk dokázal vrátit zpět v čase o dvatisíce let a trochu tamní oceli si uzmout +nezasměje se, ale široce usměje. Nahlas smát už se zřejmě neumí+ Jenže to nejde... bohužel +mírně kývne, je to uctivé gesto+ Ale rád využiji vašich služeb a nechám si tu nějaký vyrobyt. Možná nebude přesně odpovídat, ale jsem si jist že se mi bude líbit, ostatně +ve všeobímajícím gestu ukáže kolem sebe+ už tenhle pohled těší moje oči.

(Veř mi že já přesně vímc o je to nestíhat. :-D)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 1:25 pm

Nesmrtelný: Tak na dovolené. A co, že jste si vybral zrovna tohle místo. +mávne mírně rukou, jakoby chtěla obsáhnout celý LoS+ Mám tenhle svět ráda. Až nezvykle rychle jsem si ho oblíbila. +usměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 2:22 pm

Nesmrtelný: Hmm, to máte pravdu. Takže když mi řeknete, jaké přesně máte požadavky, vyrobíme vám ho přesně na míru. Usměje se a také se rozhlédne, trochu jí zablýskne v očích, jakoby se dívala na své dítě, kterému se něco obzvlášť povedlo. Ano. I mě ten pohled velmi těší. Pousměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 2:30 pm

Morsmordre píše:(no tak se seznámili podruhé no:))

Becca: "Tak spolumajitelka?" Pozvedne obdivně obočí. "Takže předpokládám, že zbraním rozumíte." Pousměje se a lehce se jí dotkne lokte, aby si ji mohl odvést trošku stranou, pryč od toho davu zvědavců, kteří do nich každou chvilku strkají. "Možná byste mi mohla poradit, co by se hodilo pro mne." Tajuplně se na ni podívá blankytně nebeskýma očima a člověk najednou neví, jestli chce André skutečně něco koupit, anebo je to jen záminka seznámit se s ní.

No troufám si tvrdit, že trochu ano. Zasměje se a sjede si ho zkoumavým pohledem. Těžko říct, neznám vás a nevím, čemu dáváte přednost. Jestli chladným zbraním, nebo střelným. Nebo třeba boji zblízka, případně máte slabost pro speciální zbraně. Usměje se. Ale neznám nikoho, kdo by dokázal odolat kráse, dokonalosti a smrtící vražednosti japonských katan. Naprosto neviditelným, bleskurychlým pohybem stáhne jednu ze zmíněných zbraní z jejího stojanu. V dřevěném, lakovaném pouzdře jí podrží před sebou a pomalu ji vytahuje. Na její chladné čepeli se odrazí světla a hladce přejedou přes krásné zdobení na čepeli. Nebo se mýlím? Optá se se škádlivým úsměvem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » úte zář 07, 2010 3:13 pm

*doloudá se za Beccy* Hmmm tak mě prej musíš schválit, že si můžu hrát s napalmem *vyzubí se na ni a snaží se tvářit jako nejnevinnější tvor na světě*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 3:17 pm

Neferet: Je dostatečně daleko od mích všedních starostí a lidí, případně nelidí se kterými se momentálně nechci stýkat +pátrá očima kolem sebe, samozřejmě se mu líbí zbraně, ale skoro to vypadá jakoby si chtěl prohlédnou celí svět kolem. Chvilku mlčí, uvažuje+ Zatím jsem z něho neviděl moc, ale hoteli tu mají pohodlné. Trochu moc zženštilé na můj vkus, ale když si vezmu že vlastní ženy + stočí pohled ze k ní+ Zdá se že tady mají ženy velké slovo +konstatuje z usměvem, nedá se říct jestli mu to vadí nebo ho to naopak těší+

Becca: +mírně pokrčí rameny+ Nemám zvláštní požadavek, snad jen aby dlouho vydržel +pousměje se+ Pokud možno hodně dlouho. Možná snad jedině +šibalsky mu blskne v očích+ by mohl mít na čepeli podpisi majitelek tohoto obchodu. Takové drobnosti mi totiž do budoucna pomáhají rozpomenout si na mynulost +vysvětlí+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 3:43 pm

Nesmrtelný: Je dobré si sem tam odpočinout. Člověk získá nové síly. +pousměje se+ Počítám, že jste se ubytoval v hotelu Laffayet. Tam jsem popravdě nikdy nebydlela, jelikož jsem si zařídila pokoj v Hospůdce na Mýtince. +zamyslí se+ Ano, vypadá to tak. +usměje se+ Tak mě napadá, kdybyste se chtěl seznámit s místními obyvateli v pátek bude pořádat Styx narozeninový večírek. Její večírky jsou vyhlášené po celém LoSu, vždycky se tam sejdou snad všichni obyvatelé. Myslím, že by jí nevadilo, kdybyste taky přišel.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 07, 2010 6:58 pm

Nesmrtelný píše:Nefere: Na srdci mám hodně otázek, ale kdo se moc ptá, moc se dozví. A kdo dává najevo svoje vědomosti, nakonec skončí oběšený +odpoví stále dokonale klidný. Stud prostě nezná+ Neurony jsou mozkové buňky. Mimo jiné se v nich ukládají informace v podobě chemických vzorců +počí jí lehce+

Mystick: A za jakého konrétně století je? +zeptá se z opravdu mírnou zvědavostí, spíš je to slušnost. Prudké omoce jsou mu cizí+ Jak jsem říkal už madam Neferet, dýka je pro mě spíše synonimem zrady.A katany jsou pro mě příliš lehké a útlé, něco takového hledám spíše u žen, než u zbraní +vyrovnaně na ni pohlédne+ Připadalo mi že jí odněkud znám, ale to se mi občas stává. Lidské tváře se opakují. Styx... a dál?

Nesmrtelný: Zhruba ze třetího století, ale nevím to jistě.řekne ledabyle a bez zájmu. Tu pravděpodobně neznáte, takže Vám postačí pouze Styx. usměje se jen jedním koutkem. Zatím si na něj dává pozor, neví co je zač. Podle vašeho zájmu předpokládám, že doba římské slávy je vaše hobby, že?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 07, 2010 7:06 pm

Nesmrtelný: Přikývne, že bere na vědomí. Dobře, co nejrychleji vše zařídíme. Nad přáním podpisů se usměje. No to velmi rádi splníme, zároveň nám budete dělat malou reklamu. Pousměje se. Pak se zamyslí. Rozpomenout na minulost... Asi to má co dělat s vaším jménem, že? Nakloní hlavu na stranu, ale nevyzvídá, jen ji to zaujalo.

Khurrem: Rozesměje se. No jo, je to trošku vražednější, než je běžný no. Ale ok, já si to pak vezmu na starost sama, objednej si zatím jen to, co dostaneš bez reference. Mrkne na ni.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 07, 2010 7:14 pm

Neferet: +Kývne hlavou+ Je to tak, hotel Laffayet. Je to hotel který mi přesně vyhovuje, rozhodně se tam myslím nesetkám s nějakou slavnou osobností +tentokrát mu hlas zní jemně znechuceně, asi mu nejdou filmové hvězdy a podobná individua moc pod nos+ Tak pokud jsem zváni všichni nesmírně rád přijdu. Večírky jsou skvělá příležitost jak se setkat se zajímavími lidmi, nebo dokonce navázat nějaké obchodní známosti +trochu mu zajiskří oči. Zřejmě tu dovolenou nebere na 100%+

Mystick: Třetí století, jistě. Také jaké jiné, že? +mírně tázavě pozvedne obočí+ Veřte že já za svůj život poznal mnoho lidí, možná i ji, ale tak jak jsem řekl může to být jen schodný podoba +rozvážně kývne, ale zdá se být něčím neskonale pobavený+ Ano, dalo by se říct že římská doba je můj velký koníček. Nepohrdnu jedinou památkou s těch dob, protože to byli časy kdy vládla čest. Do určíté doby +dodá trochu podmračeně+

Becca: +Tak nějak se rozzáří, je opravdu hodně potěšený tím že bude mít její podpis na svém meči+ Z velkou radostí vám budu dělat reklamu +dlouze přikývne+ Vlastně to není moje jméno, ale přízvisko co mi dali ostatní. Ale ano, má to sním co dělat +přizná bez obalu, však on se za to nestydí a bylo by to zbytečné skrývat+
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins