Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod yohannka » stř lis 17, 2010 2:13 pm

no jasně, něco určitě vybereme a kdyby něco, můžu určitýho pejska obědnat.. ale tihle by si zasloužili nějakej domov +podívá se na salazara, že esi na toho psa pak bude zlej, tak to půjde nabonzovat Darkness+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Salazar Zmijozel » stř lis 17, 2010 6:08 pm

golux: *podívá se na ni s náznakem úsměvu* Velmi rád přijmu Vaši nabídku.

yohannka: Ano. Ale domov všem dát nemůžu. Možná bych ale mohl...Darkness vždy toužila po kočce. Myslím, že by se jí líbila nějaké tmavé kotě. Ale když tak o tom přemýšlím, menší smečka koček by byla víc než vhodná. Mám ve sklepení myši.
A k těm psům...založím psinec, takže nějaké lovecké, nějaké společenské, vzhledově mohutné, nebo i pár vlků...
*docela se zápalem vypočítává*

Obě: Doprovodíte mě dámy k výběhům?
Když to chci, vezmu si to
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod golux » stř lis 17, 2010 7:07 pm

Myslím, že jsem tam nějaké vlčky viděla... nahlíží do ohrad Těžko se zvládají, ale hlídači jsou to skvělí. V kočičkách se tolik nevyznám.
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv lis 18, 2010 1:29 pm

Jistě že doprovodíme +stojijou v podstatě u nich, tak to tam jdou projít+ mhmmm takže hromadu koček a hromadu psů +uculí se+ vlastně tu jednu ideální pro darkness mám, co třeba tahle? +ukáže na jednu kočénku+

Obrázek

(pséci zatím jenom co je v galerce... ale nějaký lovecký sem přihodím jak bude čas)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Salazar Zmijozel » čtv lis 18, 2010 9:46 pm

yohannko, tohle kotě je přímo ideální. *spokojeně se mu blýsknou oči*
To si vezmu hned. A nech mi poslat na Dark Castle asi pět dospělých koček, kocourů, něco vyber.

golux: *nahlíží s ní do kotců* Pravda, jsou tu vlčata. To je skvělé! Vy Máte nějakou zkušenost s výcvikem psů? Docela by mě zajímalo, jak se v současné době postupuje. Ačkoliv já nebudu mít vůbec žádný problém a jejich poslušností. Ovšem pokud je chci nechat hlídat okolí hradu, nesmí ohrožovat kolemjdoucí. To by mi Darkness neodpustila.

yohannka: a ještě potřebuji tak dva velké psy. Co je tohle zač? Ukáže na: Obrázek
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv lis 18, 2010 10:11 pm

No, já si myslím, že byste se měl spíš postarat o to, aby vám kolemjdoucí nelezli na pozemky... usměje se Ale pozor na velké cedule typu "Nepřibližujte se k... " protože tohle je přesně to, co lidi nejvíc láká. A co se týká výcviku psů, nějaké zkušenosti mám, ale jsem přesvědčená, že vy s výcvikem nebudete mít vůbec žádné problémy pokrčí rameny
golux
VIP Member

Příspěvekod Salazar Zmijozel » sob lis 20, 2010 12:35 am

golux: Na cedule si naštěstí nehraji. Pozemek se sice dá opatřit kouzly, ale jsem si jist, že psi budou méně nápadní. Jak jsem řekl, já s poslušností psů nebudu mít problémy, otázka je, zda budu ochotni tolerovat naše bambuly. Dost na tom, že mi je likviduje Darkness. Je jich poslední dobou nějak málo...
Salazar Zmijozel
NEaktivní

Příspěvekod yohannka » sob lis 20, 2010 12:01 pm

tohle? +koukne na štěně - lach nojooo Trhač z DarkHell!+ to je mastif. +pokývá hlavou+ ti by se k vám hodili,jsou hodně mohutní. Máme tu ještě další štěňátka mastifů... třebaaa tyhle
Obrázek

anebo... pokud chcete něco mohutnějšího, tak tu máme ještě štěňátka bordeauxké dogy. Tady docela vyrostou.

Obrázek

A co se vůků týče.. teď tu máme takovou specialitku, doufám, že jich i do budoucna budem mít víc. Jämthund, neboli Švédský Losí pes. dá se říct, že je to něco mezi malamutem a vlkem. +veme nějaký ščeňátko a tulíí ho+

Obrázek
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod golux » sob lis 20, 2010 9:09 pm

Losí psi jsou moc krásní... rozněžní se při pohledu na ta štěnátka ale co se týká hlídačů, mastif se mi zdá lepší. On docela dost vyroste. A mně se moc líbí, zvlášť když mu naroste velká hlava. Je to prostě pes, který budí respekt; tedy, když vyroste drbe mastifky pod bradičkou a za ouškama
golux
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned lis 21, 2010 2:48 pm

(já na ně narazila až teď, ale sou to pusinkyyyyy)
mhm, taky si myslím, že mastif by byl lepší +pokývá hlavou a dlachmí štěňátka+ já úplně žeru jak mají velikánský paceny teď!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex