Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod Britta Voight » úte kvě 03, 2011 11:19 am

no jasně, jak budete mít doma nějaký zbytky ovoce zeleniny, co už nebudou extra použitelný, tak to klidně zbaští. Aji vařený masíčko.. syrový.. ale neměl by jíst jenom to maso. Vajíčka syrový papá taky a tipuju že aji uvařený. Náhodou ten postroj je roztomilej +usměje se a vede ji dovnitř+ ale musí si na něho prvně zvyknout. A pelíšek si můžete vybrat jaký chcete +ukáže jí hromadu kočičích a psích pelechů+ A taky dávejte pozor ať se o něho doma nezraní, oni to jsou hrozně zvídaví zvířátka.
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » úte kvě 03, 2011 2:11 pm

Něco nakoupíme..+ona asi ovoce a zeleninu moc nekonzumuje no+ Vajíčka? Tak taky koupíme..uvidíme co mu poleze...hlavně aby pak moc...neto..to... Tak mi ten postroj rovnou balte. +dojde dovnitř, drží si skunčíka u sebe, jako by jí ho chtěl někdo sebrat a pěkně ho hladí+ No to je výběr...tak to mi dejte: +a jenom ukazuje co jí má yohannka balit+
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek

A ještě ty granule a snad by to mělo být všechno. +skončí na druhým konci obchodu+ Bude semnou často v práci, tak chci aby si tam měl kam zalézt, samotnýho ho doma nechat nemůžu. Já toho doma moc nemám, o co by se mohl zranit..+asi má styl postel, koberec a holobyt+ A tu síť chci, ať můžu v létě nechat na noc otevřený okno...
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » úte kvě 03, 2011 2:37 pm

Takžeee.. +účtuje jí to+ kam vám to máme poslat? je toho docela hodně, to se vám do auta asi nevejde.nebo jo? +zkoumá čím přijela+... a jinak asi bude lepší, když bude jít víc těch granulí. To ostatní jenom občas na přilepšenou.+a skunčík se u Mgaly pěkně uvelebíí+ thaaak +podá jí účet+ a tady nějakou hračku.. +dá jí nějakej baloonek pro kočičky na hraní zadara+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » stř kvě 04, 2011 11:59 am

+měla pučený BMW myslim+ Pošlete mi to do DROGerie, bydlím přímo nad obchodem...teď už... Dobře, tak ať sou nějaký dobrý. Nesnáším, když to smrdí... A vezmu si tu tašku na něho a ten záchůdek, zbytek můžete dovézt doufám ještě dnes? Jé, děkuju! +poděkuje za hračku a vypíše jí šek a pěkně se podškrtne a furt se tak spokojeně usmívá vítězně+ U vás je radost nakupovat! Děkuju a určitě naviděnou, budem muset beztak dokoupit ještě spoustu věcí! +vykráčí s tvorečkem ven, dá ho do kabelka na vedlejší sedadlo a ten hačá jak zařezanej, připásá se a frčí dom+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » stř kvě 04, 2011 12:59 pm

jistě, žádný strachy +udělá si poznámku do bločku+ za dvě tři hodinky to u vás budete mít. Tak se mějte hezky..aaa dejte mu nějaký pěkný méno! +rozloučí se+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » čtv kvě 05, 2011 12:06 am

Díky! Dááám! +mávne a zmizne+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » sob čer 11, 2011 3:18 pm

+válí se tam na dece na trávě, hezky se sluní jenom v plavečkách a tulí si tam zetři koťátka+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » ned čer 19, 2011 2:09 pm

+Zaparkuje tam pučený auto, vezme Stinkieho v kabelce ze sedadla spolujezdce a de se rozhlídnout, kdepak Britta je+ Ha-looo?
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » ned čer 19, 2011 7:03 pm

+nastraží ouška, vstane a jde se mrknout kdo to tam, přitom se omrkne jestli není spálená, ale to není ani trošku+ mhmm? ahoj! vás jsem dlouho neviděla, no nazdaar smraďochu, jak se máš? +pohladí Stinkieho+ tak co, nezlobí? +uculí se+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » pon čer 20, 2011 2:14 pm

+Britta neví jak se menuje ;o)+ Ahoj! došla sem se ukázat, teba spíš tady Stinkieho, abyste neměla obavu, že ho doma trápím hlady! +a Stinkie krásně voní nějakým zvířecím parfémkem, a nadšeně se k brittě přiskočí tulit a má heboučkej vymazlenej kožíšek vyčesanej+ No..je takovej...průzkumník, ale s tím vším co sem tu nakoupila to není problém zvládnout. A mezi lidma se kupodivu chová dost vychovaně...což mě překvapuje..+páč ona ho nevychovala...+
Dobrý den,
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex