Útulek

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Útulek

Příspěvekod Britta Voight » pon čer 20, 2011 2:26 pm

+to neví, ale smraďochu by řekla každýmu skunkovi práávě+ On se menuje Stinkie? +směje se+ no to je skvělý! nopoceeem +lapne si ho a tulí+ teda ten je heboučkej.. a voní! +překvapeně+ fakt krasavec, se divím, že si je lidi nekupujou ve velkým +tulinká ho+ tak vychovanej, jo? voni to sou chytrý zvířátka, to zas jo. Jo, mám tu nějaký nový granulky... vzorek.. že by to mělo být i pro něho, tak vám to klidně dám.
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » pon čer 20, 2011 2:35 pm

+lach jo, ale jako pro info..+ Mhmm, a evidentně se mu to méno líbí..+Stinkie jí ňufá krček a vtipně jí olizuje ouško+ Objevila sem fantastickej obchůdek s parfémama a mají několik řad i pro zvířata! Je to na nějaké biobázi, takže se to dá i pít, je to neškodný a antialergenní, a krásně to voní! To by bylo skvělý, mám pocit, že z toho co má doma je už nějakej znuděnej. Asi ho moc rozmazluju. +chvílu tam tak postává a pak ju napadne+ M...nezajdeme na oběd? Jestli máte čas...Stinkiemu se po vás asi stýskalo...voníte mu. +uculí se jak ju zvířátko furt ňufe+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » pon čer 20, 2011 2:47 pm

joo to jméno k němu sedí +ňuhňá ho+ fakt? tak to je skvělý. to ho v tom rovnou kopete ne? +uculuje se+ a náhodou je pěkně rozmazlenej +usmívá se+ joo, já voním tady všem zvířátkům! Tak víte co, já se skočím převlíct a půjdeme třeba.. na Mýtinku? Mám tam od yohannky slíbený jídlo zadara+podá jí skunčíka a letí se dooblíct a trochu upravit a učísnout a ve chvilce je zpátky+ taaak.. a tady máte ty vzorečky +dá jí ty žrádýlka+ kdyžtak pak toho můžu objednat víc
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mgala » pon čer 20, 2011 5:07 pm

Né, na koupání má speciální šampon - a kdybyste viděla jak rád se v té vodě rochní! A naštěstí ještě žádná "nehoda" nebyla, tak doufám, že to tak i zůstane! Mhmm, já počkám...+zatím se tam projdou se Stinkiem okolo, aby se chlapec vyvenčil a pak kývne Mgala k autu+ To já taky! Jim musíme udělat hezkou útratu! +zaculí se+ Díky, jestli mu to zachutná, tak budu chtít objednat tak pytel. +odemkne auto, zvířátko dá dozadu a nasednou a vyjedou na mýtinku+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Britta Voight » pon čer 20, 2011 5:43 pm

jo ono to jako plave, joo? no to je beruška! +nasedne a frčijou+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Britta Voight » pát dub 06, 2012 5:51 pm

I v útulku je už jaro

Obrázek

Obrázek