od Beatrix » úte dub 10, 2012 1:16 am
Díky bohu, že v podpaží nenosíte bumerang, ale pistoli. S vaší zručností by to nemuselo dopadnout nejlíp... Stetoskop? Vážně? +zakroutí hlavou+
My spolu nemáme vůbec žádný kšefty, a ani mít nebudeme! +lehce podrážděně odpoví až moc rychle a naštvaně, takže je vidět, že je to pravda+ Být to na mě, tak má už dávno betonový botky a koupe se v Jadranu! +kecá, no momentálně by k tomu neměla daleko...+
Já?! Co já?! Jak já?! A to by se snad měl válet na sedačce s váma?! +alk jí trošku stoupá do hlavy, ale zatím jen tak, že lehce odbourává prožitej stres+ Když ho tak postrádáte, tak byste se mu mohl taky občas věnovat! Furt jenom ty vaše obchody a na něho házíte jenom špínu a vinu! +založí si ruky+ Ten ví všechno! Vsadím se, že ví aji to, jakou značku máte boxerek! Zkuste se ho zeptat! +naštvaně+ Kristián není žádnej blbeček, aby nevěděl, že tihle lidi se tu objevujou. +pak potřepe hlavou+ Nejde jim o něho. Ne primárně a podle toho co vím ani sekundárně, ani terciálně...+zadeklamuje a obrátí do sebe flaštičku+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.