Zverimex

Prodej a chov zvířat - útulek pro zvířátka bez domova

Moderátoři: yohannka, Britta Voight

Re: Zverimex

Příspěvekod Manori » ned dub 22, 2012 9:02 pm

*vyculí se pro změnu na kotě, no pak se srovná* Dobrý den, potřebovala bych granulky a tak právě pro kotě...a asi i nějaký pelíšek a hračky....prostě komplet...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Britta Voight » pon dub 23, 2012 3:46 pm

pro koťátko, tak jo, to já vám to nachystám. Zatím mi pohlídejte tady tu jezinku +dá kotě na pult a to se hned lísá k Manori+ taak.. granulky máme tady.. +nachystá jí je+ a ještě ten zbytek...
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » pon dub 23, 2012 5:57 pm

Jasně...*drbe kotě za ušima*jak jdou obchody? Jo, můžu si i to krmivo předobjednat, aby mi chodilo přímo domů? Jestli to bude takový žrout, jako jsou ostatní mazlíci, tak bych nedělala nic jiného než jezdila nakupovat...*uculí se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Britta Voight » čtv dub 26, 2012 5:19 pm

ale joo, teď docela to jde, jak přišlo jaro. No jasně, granulky můžeme pravidelně dodávat. Takže jste si pořídila koťátko? A jaké? +zvědavě a chystá jí tam hromadu klasických pelechů plus pár takových speciálních:+

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » čtv kvě 03, 2012 12:15 pm

Jéé, to jsou krásné pelíšky....*okukuje to tam, když se probere z tranzu, ehm* no ten první chlupatý, tam úplně splyne...no, spíš mi bylo pořízeno...prý mám malý zvěřinec nebo co...takovéhle...*hned vyloví mobil a ukáže ji fotku* http://farm4.static.flickr.com/3155/300 ... 555d24.jpg Jmenuje se Grimalkin, norská lesní kočka...ale zatím spíš postelová kočka než co jiného...*uculí se a odloží si bokem ten první, a pak i tu poslední skovku*aby se mělo kam uklidit....
Manori
Site Admin

Příspěvekod Britta Voight » čtv kvě 10, 2012 2:47 pm

no to je krasavec! +rozplývá se.. a já taky+ postelová, to znám, ta už postelovou zůstane +culí se a chystá jí tam nějaký hračky pro číču+ mm co zrovna nějaký škrabadla? ať vám tu postel nerozdrapká +hned je tam nosí, spolu s různýma prolýzačkama+
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » čtv kvě 10, 2012 5:46 pm

hmhm...škrabadlo, já jsem věděla, že ještě něco chcu....*klepne se do čela*to né, žádné drápkání, jsem se nedávno stěhovali, tak at nemusím zařizovat znova...to by mě asi omylo...*vrtí hlavou se smíchem a kouká, jak se jí to tam kupí* no..ještě že jsem si vzala manželovo auto, tak to odvezu...*už v duchu vidí ten Postrachův výraz, až to začne všechno nosit do domu* aby mi ten zbývající zvěřinec nezačal žárlit...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Britta Voight » sob kvě 12, 2012 1:22 pm

no to by nebyl taky problém, že bysme vám to tam nechali zavést +pokývá hlavou a ukazuje jí tam různý sestavy+ ty kočky se mají, co.. a co ještě máte za zvířátka? +a zároveň jí nachystá hřebínky na vyčesávání, ozdobný obojky a tak+
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » ned kvě 13, 2012 12:25 pm

*zálibně si to prohlíží a odkládá na hromádku/hromadu vedle* uf...no, tak snad je to všecko...takové hrady, to si fakt užije...*přidá na kupku i ten poslední fialový hrádek*hm..no, spíš zvěř..dva pantery, vlka a dva arabáky...a tak*uculí se, draka radši zamlčí, aby s nou neieblo*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Britta Voight » čtv kvě 17, 2012 7:48 pm

to jo.. ty zvířátka se ale mají! Až jim to závidím +uculí se+ uhm, to máte tedy pořádnej zvěřinec! +naúčtuje jí to všechno+ tak.. to bude asi všechno, nebo ještě nějaké přání?
Britta Voight
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Zverimex