Hrad Pána Zla

Moderátoři: yohannka, Beatrix, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod yohannka » 08 úno 2015 18:33

amon: fakt? mě se líbí víc smrtijedi.. no jasně že se musí ochutnat všechno, ale po troškách! musíme přece najít nejlepší jídlo večera +pustí se do masa+ mhm, dobrý to je, to jooo.
Noo já? mmm +zamyslí se jak se vůbec má+ asi dobře, znáš to. Hodně práce málo zábavy.. mám novou pandičku, červenou! +pochlubí se+... á hele blackovci dorazili +zamává jim+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » 08 úno 2015 18:40

Amon-Yohannka: Protože jim nevelíš, kdybys viděla jaký sou to lemry... dřív člověk měl nějakou autoritu, teď si všichni myslí, že mě přechčijou. Tak to jsem zvědavej, co vyhlásíš jako nejlepší jídlo.
Hodně práce - málo zábavy? Na Mýtince? Kazíš mi iluze o životě v hospodě! Červenou? Ale...panda je černobílá, ne? Nebo to je nějaká zmutovaná? No konečně, ještě by měla dojít Wenai - nevíš o ní něco?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 úno 2015 20:27

+přijede autem, slušně oblečená, krásně učesaná a tak všeljak podobně. Zaparkuje vystoupí a koukne na hodinky. Trochu si povzdychne, ale akonec se vydá k domu, zaklepe a po vpuštění vejde dovnitř+ Ahoj. +pozdraví je tam všechny+ Omlouvám se, že jdu pozdě. Tohle je pro tebe. +podá Amonovi flašku+ Vždycky mi děsně trvá něco vybrat. +pousměje se omluvně+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 09 úno 2015 16:24

Amon píše:Amon-Yohannka: Protože jim nevelíš, kdybys viděla jaký sou to lemry... dřív člověk měl nějakou autoritu, teď si všichni myslí, že mě přechčijou. Tak to jsem zvědavej, co vyhlásíš jako nejlepší jídlo.
Hodně práce - málo zábavy? Na Mýtince? Kazíš mi iluze o životě v hospodě! Červenou? Ale...panda je černobílá, ne? Nebo to je nějaká zmutovaná? No konečně, ještě by měla dojít Wenai - nevíš o ní něco?

nojoo ještě jim velit.. to by se mi nechtělo. Hmm to já taky. asi to bude hodně nerozhodný +nakrčí čelo+ tak.. hosti se asi bavijou! teda doufám, jinak by to bylo špatný a měla bych z toho deprése. No jasně červenou a má takový černý tlapičky a bříško a huňatej kožíšek +rozpovídá se ale pak to radši utne páč jí je jasný že tohle amona nezajímá+ mmm.. hele ta je támhle! +zamává jí+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 09 úno 2015 19:55

Amon: Ahooj *poobjímá ho a vezme si od něj skleničku* Děkuji *usměje se mile a postupuje dál dovnitř* Ahooj *zamává na všechny a vzhledem k tomu, že je po práci dost vyhládlá, tak jde hned okukovat stoly a něco ozobávat*

Sirius-Amon: *nechá si dát trochu neochotně razítko a znuděně kouká na Arese..nesnáší diskotéky v city, takže nebude mít rád ani tohle..vejde za Meg a zírá, kolik tu je lidu* Páni *poplácá ho přátelsky po zádech a střelí mu do ruky skotskou* Nazdar a dík *ochotně si vezme sklenku* Tak, jak je? Co je u tebe nového? *upije* Kolik už je na party v bezvědomí? *ptá se, jako by neopustil práci*

Obrázek
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 09 úno 2015 22:09

Amon: Právě že moc neznám. Muslimské ženy jsou poslušné a mlčí, když mluví muž +očividně je hrdý na svůj východní způsob myšlení+ Jsem opravdu poctěn, v jakém světle vidíte náš slavný řád, Mistře +odpoví neskromně+ Měl byste nám návštěvu někdy oplatit, abyste se na vlastní oči přesvědčil o pravdivosti legend o našem řádu; disciplíně, loajalitě, výcvikových metodách, odvaze a oddanosti řádu. My bychom se s Altairem zase moc rádi zúčastnili výcviku vašich smrtijedů, pokud byste s tím laskavě souhlasil. Taková vzájemná výměna zkušeností +navrhne mu zapáleně+ Tak to máme společného nepřítele. Někdo musí trvale snižovat jejich stav.

Bea: Takže vám se líbí všeobecně uniformy, zbraně, vojáci +usměje se, že už mu je to jasné, co na nich tak obdivuje a poupraví si svoji uniformu a vystaví ji na obdiv+ Chtěli vás zabít? To je jim podobné, odjakživa prahli po krvi (co jste to tady proboha měli za podivnou sortu templářů? :roll: ) Ale... trochu mě zaráží, že jdou i po svých... jako nemuslimech +zamyslí se na okamžik+ Asi nějak zmutovali nebo co, už se nezastaví před ničím +zavrtí nakonec opovrženě hlavou a radši si vychutná cigaretu+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 09 úno 2015 22:41

Bea: +zasměje se na tu poznámku, že Beu by rychle vraceli+ Tak pokud nás někdy unesou, budu se tě držet jako klíště +culí se+ No, tihle asi ne, tohle jsou zabijáci, ne únosci (haha) +teď si nevzpomenu, jestli Bea ví, že Vanessa je asasínka+ No vždyť říkám, že je to dobré! +zasměje se a vyprázdní sklenku a natáhne ruku, aby jí Bea dolila+ To budeme tančit spolu my dvě? +pozvedne pobaveně obočí, jak ji volá a ochotně jde za ní a začne se tam s ní vlnit v rytmu hudby uprostřed parketu se skleničkou v ruce a pomalu z ní usrkává+ Je to fantastické, když tady nejsem pracovně +baví se se smíchem+

(aha, všeobecně, tak to jo. Taky jsme za to Amonovi vděčné, že dělá slepého. ;) Ale ona stejně nepatří k těm vašim "úchylným" templářům ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Altair » 10 úno 2015 00:17

+a asasínové Altair a Enzo, opřeni zády o bar, pomalu popíjejí a mlčky přimhouřenýma očima pozorují obě tančící dívky (blondýnky, to je něco pro muslimy!)+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Amon » 10 úno 2015 01:17

Amon - Yohannka: Ták vidíš! +doleje jí skleničku, když vidí, že má prázdno a zvedne obočí+ Teda ty máš dnes ale chmurnou náladu! Málo piješ! +podá jí panáka+ Šup tam s dobrou náladou! +zmateně na ni kouká+ To jako fakt? To mi budeš muset ukázat...+kroutí nevěřícně hlavou a naopak ju zaujatě poslouchal+ červená panda...kam ten svět spěje! Co? +otočí se+ No jo!

Amon - Wenai: +U vchodu ji orazítkovali a poslali směrem do sálu a Amon nestačí zírat, jak se Wenai vyfikla+ No teda...vítej! Ani bych tě nepoznal takhle v...v tom. +mávne rukou na její outfit+ Jako cožeto pracuješ? +zamyslí se, kam takhle chodí pracovně+ ále...+mávne rukou nad tím, že jde pozdě+ Hlavně, žes dorazila! +převezme spokojeně dar+ A tímhle to máš vyžehlený...+nenápadně si koňak sková k větrníkům, aby mu to někdo nevysosl+ Díky! Takže...co si dáš? +rovnou já dává šampaňský a mávne k řadě tvrdýho, aby si vybrala+ A tady Yohannka si dá rovnou s tebou, potřebuje pozvednout morálku! +uculí se+

Amon - Meg: Deš na to správně! +pochválí ju, že jde na jídlo a otočí se k Siriusovi:+
Sirius - Amon: Nazdar starče, tváříš se, jako bys přišel do školky! +culí se nad tím jeho "nadšením" pro disku+ ooo další dar? +uculí se spokojeně, že musí dělat večírky častěji+ Díky, zneužiju! +opět sková za vázu, ale na hostovi nešetří a nalije mu tam vystavenou kvalitní whiskey+ Spláchni to tímhle... Vidíš, ne? +mávne okolo+ Tohle je pro mě...docela dost nový! +ušklíbne se+ Zatím nikdo, ale měl bych adepty...+kývne k tancující a lehce se motající Bei+ Přidáš se? +zacukají mu koutky, jestli má Sirius plán odpadnout+

DÁMY: Dámy, +otočí se k přítomným ženám+ zvláště vy mé - spárované - jsem rád, že jste přijaly moje pozvání, děkuji za dary a dovolil jsem si pro vás připravit alespoň malou pozornost pro radost. +kývne ke stolu u zdi, kde mají každá svým jménem označený balíček - úplně každá, nejen ty s ním nominované+ Užijte si dnešní večer a především - se bavte! +připije jim tam kolektivně+

Obrázek

Obrázek
Amon
Mág

Příspěvekod Amon » 10 úno 2015 01:25

Amon - Enzo: Ano...+zatváří se na chvilku blaženě při té představě+ tohle mi tady u nás taky dost podstatně chybí. "Ona" nemlčí nikdy. +mlaskne, že nejspíš ani kdyby ju zabil+ Funguje na ni jen kobercovka, nebo kletba - ale nic netrvá věčně a za ty proslovy potom to zase tak moc nestojí...
To by šlo? +zaujme ho jeho návrh+ To bych určitě rád! Nikdy jsem ve vaší zemi nebyl a jsem si jistý, že bych se tam toho hodně naučil! Výcviku Smrtijedů? +protáhne a trochu se zarazí, ale pak pokrčí ramenama+ Nakonec proč ne. O našich kouzlech a čárách jistě víte...+uculí se, ale sleduje, jeslti fakt víí, nebo jestli to bude brát jen obrazně a nijak na to nezareaguje - to by pak nařídil tréning bez čar...+ Líbí se mi vaše zapálení pro věc! +usměje se a tak nějak omylem mu při debatě dolije do skleničky místo vody vodku...je to průhledný, tak co, že...+
To máme! A každé rány vedle škoda! +připije mu+

(Jinak z pozvání atd. jistě plyne, že můžou Assassíni zůstat jak dlouho je libo..proto i ty pokoje...)
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord