Amon - Yohannka: Ták vidíš! +doleje jí skleničku, když vidí, že má prázdno a zvedne obočí+ Teda ty máš dnes ale chmurnou náladu! Málo piješ! +podá jí panáka+ Šup tam s dobrou náladou! +zmateně na ni kouká+ To jako fakt? To mi budeš muset ukázat...+kroutí nevěřícně hlavou a naopak ju zaujatě poslouchal+ červená panda...kam ten svět spěje! Co? +otočí se+ No jo!
Amon - Wenai: +U vchodu ji orazítkovali a poslali směrem do sálu a Amon nestačí zírat, jak se Wenai vyfikla+ No teda...vítej! Ani bych tě nepoznal takhle v...v tom. +mávne rukou na její outfit+ Jako cožeto pracuješ? +zamyslí se, kam takhle chodí pracovně+ ále...+mávne rukou nad tím, že jde pozdě+ Hlavně, žes dorazila! +převezme spokojeně dar+ A tímhle to máš vyžehlený...+nenápadně si koňak sková k větrníkům, aby mu to někdo nevysosl+ Díky! Takže...co si dáš? +rovnou já dává šampaňský a mávne k řadě tvrdýho, aby si vybrala+ A tady Yohannka si dá rovnou s tebou, potřebuje pozvednout morálku! +uculí se+
Amon - Meg: Deš na to správně! +pochválí ju, že jde na jídlo a otočí se k Siriusovi:+
Sirius - Amon: Nazdar starče, tváříš se, jako bys přišel do školky! +culí se nad tím jeho "nadšením" pro disku+ ooo další dar? +uculí se spokojeně, že musí dělat večírky častěji+ Díky, zneužiju! +opět sková za vázu, ale na hostovi nešetří a nalije mu tam vystavenou kvalitní whiskey+ Spláchni to tímhle... Vidíš, ne? +mávne okolo+ Tohle je pro mě...docela dost nový! +ušklíbne se+ Zatím nikdo, ale měl bych adepty...+kývne k tancující a lehce se motající Bei+ Přidáš se? +zacukají mu koutky, jestli má Sirius plán odpadnout+
DÁMY: Dámy, +otočí se k přítomným ženám+ zvláště vy mé - spárované - jsem rád, že jste přijaly moje pozvání, děkuji za dary a dovolil jsem si pro vás připravit alespoň malou pozornost pro radost. +kývne ke stolu u zdi, kde mají každá svým jménem označený balíček - úplně každá, nejen ty s ním nominované+ Užijte si dnešní večer a především - se bavte! +připije jim tam kolektivně+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...