Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 úno 2013 19:57

To vážně nemusíš. +zasměje se vesele+ Bože, jako to že úplně vidím, že mi ty papírový potvory budeš strkat do postele? +zatváří se naprosto tragicky, než se vesele rozesměje+ Opravdu? Když nad tím tak přemýšlím, tak ještě není jisté, že jsi vyhrál. Ještě jsem ti ty knihy nevrátila a do té doby se může stát věcí. +protáhne vesele s jiskřením v očích, proč nemít výmluvu proto až mu zase bude chtít něco uvařit nebo možnost popíchnout jeho sestru aby si zkontrolovala knihovnu a pak chtěla svojí odměnu tedy večeři o chlebu při svíčkách+ Samozřejmě, až budou teplejší noci. Nechceme, aby se ta malá princezna nachladila. +rozzáří se jako sluníčko, když s jejím nápadem souhlasí+ A to si jí jako první zvířátko chtěl pořídit štěně. +zakroutí nad tím vesele hlavou+ Oni se určitě brzy vrátí. +zabrouká a trošku připitoměle se kouká na ten papírový květ a usmívá se přitom+ Jasně, nádobí umeju později. +pokývá s úsměvem hlavou a vstane, aby dala nádobí do umyvadla, než se k němu otočí s jiskřením v očích+ Pamatuješ si cestu? +zajímá se vesele, když k němu natáhne ruce, aby jí vedl+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 úno 2013 21:36

To bych si nedovolil. +zavrtí hlavou důstojně, ovšem jeho oči blýskají smíchy a říkají trochu něco jinýho+ Nemyslím, že se sestra jen tak vrátí, a do té doby by to přečetla i Vanesska. +uculí se a je si svým vítězstvím poměrně jistý, a taky upřímně doufá, že nebude muset mazat chleba, protože to se pořádně kouzlem udělat nedá+ Ano, zdá se, že jsem ji těžce podcenil. +přikývne pobaveně+ Nádobí. +zakroutí netrpělivě hlavou a jednoduše použije čistící kouzlo, takže se talíře zase zářivě lesknou+ Jistěže pamatuju. +přikývne naoko dotčeně, chytne ji za ruku a dovede ji do obýváku, vezme s sebou nějaký čokoládový sušenky, co našel v kuchyni, a zbytek vína, nechá ji připravit jim sezení a zatím vyhledá v kolekci dvdček Kruh a nastaví přehrávač+
Christian
Mág

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 18:36

Tak super, uděláme si něco dobrýho. +pokývá nadšeně hlavou a vydá se s ní dlouhou chodbou+ Ale to zní moc dobře. +pousměje se+ Co si chceš vzít na starost? Osobně si myslím, že děláš skvělý maso. +usmívá se na ní od uchy k uchu a je vidět, že je ráda, že Cairo přijala její nabídku a přišla+ Jak se mám? No... +zazubí se vesele, když vejdou do kuchyně+ Všechno je tak skoro při starém. U nás už je všechno dobrý, vlastně víc jak to, proto můžu být tady, i když mi každou chvíli musí posílat posli. +uculí se+ Sestra je pořád s Christianem a nezdá se, že by jí hodlal někdy v nejbližší době ublížit, takže tímhle směrem je všechno taky naprosto v pořádku. +pousměje se, když jí pustí k lednici a sama vyndá ze zásuvek nože+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 lis 2013 19:52

Klidně si vezmu na starost maso, *souhlasí, a už se rozhíží, kde je lednice, kde kořenky a nože a tak dále* uděláš teda brambory? Je fajn, že u vás je už klid, aspoň si můžeš nerušeně užívat tady toho kousku ráje *zasněně se rozhlédne kolem* A tvou sestru i Christiana bych ráda poznala, až se tady trošku rozkoukám, už jsem toho o nich slyšela tolik, že jsem na ně fakt zvědavá.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 20:05

Jasně, brambory jsou moje. +zazubí se na ní vesele a navádí jí kde najde všechno potřebný a sama si přinese misku brambor pro dva, který namočí a začne loupat+ Jo užívám si to dokud mám čas. Pořád odkládám poslání zprávy Jadeovi, že jsem zpátky. Ten chlap mě děsí, ale zároveň přitahuje. Tuhle kombinaci fakt nesnášim. +zavrtí načuřeně hlavou a pak se na ní vesele usměje+ Taky ten ráj je teď i tvůj, tak si ho užívej jako bys byla doma. +pousměje se+ Neboj se, brzo je určitě poznáš. Mám v plánu udělat malou přepadovku nebo je sem pozvat. Ještě uvidíme. +pousměje se a hodí oloupaný brambor do vody+ Chceme je tedy pečený v troubě? +zjišťuje nenápadně, co že to má vlastně vařit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 lis 2013 20:20

Jo, udělala bych je v troubě, můžem na ně nasypat nějaký bylinky nebo něco, *navrhuje, zatímco oplachuje kuřecí prsíčka a pokládá je na prkýnko. Pak je rozkrojí, aby byly tenčí a prohrabuje se kořením.* Kdo je Jade? *zjišťuje ze zájmem* o tom jsem tuším ještě neslyšela. A rozhodně to zní jako zajíavé téma. *Osolí maso a pak z jedné strany nasype grilovací koření a z druhé trochu tymiánu*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 21:48

Tak do trouby. +usměje se a oloupané brambory začne krájet na plátky a ještě hází do vody aby brambory ještě jednou opláchla+ No Jade je... +zarazí se a zapřemýšlí, jak jí to podat+ ...chlap, u kterýho mám dluh. Víš je to ten, co nám sehnal ty kouzla. +pohodí zlehka rukou, když vyndá nakrájený brambory z vody a dá je okapat+ Zajímavý téma to on je. +zasměje se tiše+ Celkově je to takový zvláštní typ člověka. Chtěl na oplátku poznat mojí magii, takže chodím na taková menší sezení, když se ozve. Ze začátku se mi to vůbec nelíbilo, ale je fakt, že díky tomu se dozvídám nové věci. +pokrčí zlehka rameny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 lis 2013 22:18

Jaká kouzla? *trošku se zamračí, jak se snaží si vzpomenout, jestli o nějakém dluhu kdy slyšela. Vezme pánev a postaví ji na hořák.* Sezení... a když se ozve, *prohodí lehce pochybovačným tónem* Ale jestli je to pro tebe zajímavý a přínosný, tak proč ne, *usměje se nakonec, přece jenom usoudí, že Nef asi ví co dělá a že se o sebe dovede postarat*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 23:39

No ta která nám pomohla dostat Senderse. Nerada to připouštím, ale bez Jadeovi pomoci, bychom toho moc nezvládli. +zamračí se nad tím a vysype brambory na osušku, aby z nich vytřela vodu+ Já vím, jak to zní. +povzdechne si+ Mě samotný se nelíbí, že musím reagovat na písknutí, ale on je zrovna ten typ člověka co by skutečně mohl ohrozit Jasmine a ostatní. Namočila jsem se do toho sama, takže něco takovýho zvládnu, dokud nebude po všem. +pokrčí zlehka rameny a brambory přesype na plech, osolí je a nasype na ně grilovací koření+ Ale jo na jednu stranu je to přínosný. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 lis 2013 23:47

*poslouchá a přikyvuje* Někdy člověk musí udělat i to, co nechce, aby ochránil ty, na kterýchu mu záleží, tak to hold chodí. *Maso zatím nechá být, brambory se budou dělat dýl, a pustí se do omývání a krájení zeleniny.* Máš s sebou alespoň nějakou zálohu, když za ním chodíš? Někoho, kdo by na tebe z dálky dával pozor? Kdyby se něco zvrtlo? *zajímá se*
Cairo
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor