+soustředí se na cestu, sem tam mrkne na navigaci a tečku zobrazující truck a do zpětného zrcátka na slušivý černý stín(:D)+ To si piš, za chvíli nás máte za zadkem. Tipuju tak do pěti minut. +odpoví jí a opravdu to netrvá ani tři minuty a zahlédne před sebou siluetu Little Boye+ Hmm, to není dobrý. Možná byste tu věc měli zas izolovat. Ať se trochu dusí. +zamračí se a pověsí se za truck+
+zatímco napjatě sledují blikající červenou tečku, objeví se tam další muž+ Fajn, pošlete tam londýnský tým. Je ještě na místě, od té přerušené mise. A přidejte do týmu jednoho rekruta. Bude to zkušební mise. +šedovlasý muž upře pohled na příchozího+ Máš někoho vhodného, Warrene?
Jo, pošlu tam Miu. Podle poslední Amandiny zprávy usuzuju, že je připravená. A její výsledky z tréninků jsou skvělé. +podívá se z Percyho na ženu a ta jen nepatrně přikývne+
Dobře. Ať vyrazí hned. +zamíří ke dveřím, ale ještě se mezi nimi zastaví+ A ať s ní letí Roan. Mám z nich...+kývne k monitoru+ ...divný pocit. +s tím za sebou zavře dveře operačního a zamíří do své kanceláře. Chvíli po té ho následuje i Amanda a když klapání jejích podpatků na chodbě utichne, ozve se Warren+
Je z toho nějak nervózní. Co si o nich myslíš ty? +kývne taky k monitoru+
Že maj špičkovýho hackera. +ušklíbne se Birkhoff koutkem rtů a nepřestává trápit klávesnici v kadenci kulometu+
(chvilku jsem pátrala koho pasovat do role trenéra rekrutů a tady mám vítěze

)