od Amon » 24 úno 2015 17:25
+Nakráčí si tam jako pán tvorstva, zadívá se dolů na skřety - a i ty nahoru, jako by byli dole, otočí se a kývne smrtijedovi s truhličkou, aby šel k automatu a makal, pak se otočí k Bei, která k němu akorát jde+ Máme to zapotřebí?
Ty možná ne, ale já jo, protože mi odmítáš sponzorovat mudly a já bych ty peníze teď potřebovala doslova tisknout.
+zakoulí očima+ Mudlové... Máš i je někde prostě vzít.
Vzít. +zakroutí nad ním hlavou+ Já nekradu! +rozhlídne se, jak se to tam ozývá+ Ehm...na...+dá mu obálku+
+Podívá se obálky, přikývne a dá si ju do kapsy kabátu+ Až bude hotovej, tak ať dojde zamnou do Pánskýho klubu...+otočí se, že pude+
Ne! +vytřeští oči+ Amone! +chytne se ho klíštěcky za rukáv+ Nemůžeš mě tu nechat samotnou! +trochu s hrůzou se ohlíží po skřetech a šeptá+ Přece bys mě tu nenechal? Že ne? Prosím? +zkouší to+
+Jenom se široce usměje+ Ale Beuško, copak ty tu sebou nemáš toho svýho cucáka?
Pfch! +zamračí se a pustí se ho+ Tak si běž! +založí si ruky a tváří se co nejsuverénněji a podupává si přitom šteklem+
To jsem si myslel....+ušklíbne se, no zapálí si a počká tam s ní+ Víš, že je ti ten chlap úplně k ničemu?
+Nehezky se na něho podívá, ale zase je ráda, že tam zůstal+ Já s nikým nejsem proto, aby mi k něčemu byl, ale proto, že ho mám ráda.
Prodáváš se pod cenou...+vyfoukne kouř bokem+
Já se neprodávám! +sykne popuzeně+
No...
Ne! Neprodávám se! Nejsem nějaká...to...ta!
Víš z určitýho pohledu...
Ne! +dupne šteklem, až všichni zvednou hlavy a jen se tak mile usměje okolo a pak se zamračí soptivě na Amona+ Opovaž se mi to ještě někdy naznačovat!
Nebo co?
Nebo si ty galeony můžeš ty-víš-co ty-víš-kam!
No to by mě teda fakt zruinovalo!
Ne, miláčku, zruinovalo by tě to, že bych tě nechala napospas těm tvým bezcitným kamarádům z práce. +podívá se na něho vědoucně+
Jeden z nich je i Ares...
No právě! +bodne prstem do vzduchu+ Vy dva, kdybych na vás nedohlížela, úplně zvlčíte!
+Dá oči vsloup, ale nějak ho přešla chuť se hádat, tak tam típá cigaretu o stolek+ Víš, že seš čím dál protivnější?
A víš, kým to asitak může být?
Cucákem?
Ne, cucákem ne! +zarazí se+ Kristiánem...ne! +opraví se a mašina chroustá a málem se zavaří, tak natahuje krk, jestli už to bude+
Co s tím budeš dělat? U vás se s nima platit nedá..+kývne k aftomatu+
Proměním je. Na Eura.
Tady? +zacukají mu koutky+
Jo. +podívá se na něho semetrikovsky+ Tady. A ty půjdeš semnou, protože jinak můžeš na to hlídání kočky zapomenout - puso.
+Napřímí se, tiše trochu zavrčí, zafuní a pak rozhodí rukama+ Chceš to ve dvackách?
V padesátkách. +pousměje se lehce samolibě a založí si ruky+ Škoda, že tu nedávají kafe...
A hodinky s vodotryskem bys nechtěla?
Ale tak...kdybys je nabízel...+hodí po něm laškovně očkem, aby ho ještě trochu víc naštvala+
To vížejo! Kdybych je měl, tak je dám zrovna tobě!
Mhmm...komu jinýmu. +přikývne a smrtijed přijde s truhlou, kterou sotva táhne+ No výborně!
Deme. +kývne mu, ať to odnese na pul, dojde tam a podívá sen a skřeta+ Převést do Eur. V padesátkách. +podívá se důrazně až mu červeně probliknou oči+ A chci to přesně. +aby ho o polovinu za odměnu neobrali+
+Jde pomalu za ním. Stoupne si půl kroku od něho a sleduje skřeta a pak si začne kontrolovat manikůru+
+Smrtijed má chudák puchýře na rukách a z toho rachotu ze stroje vypadá jak po raně, že si tam sedne na lavičku a sbírá síly+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...