od Rebecca Altamirano » 09 úno 2016 15:51
+od hotelu, kam je přeneslo přenášedlo se hned přemístila do Guns. Naplnil ji pocit, že se opravdu vrátila domů, spokojeně se rozhlédne, hodí tašku s věcmi na gauč a zamíří do koupelny, kde si dá dlouhou sprchu. Když vyjde z oblaku páry, který v koupelně vytvořila, přemýšlí, jakou bohulibou činností oslaví návrat domů. Zrovna myslí na knížku, skleničku Jacka říznutého krví, když jí zazvoní mobil. Zamračí se na něj a odloží ručník, kterým si vytírala vodu z vlasů.+
B: Gabrieli? Co se zase děje? +trochu unaveně to zní i jí samotný+
G: Neboj, žádný zdivočelý démoni. +uklidní ji, pak se ale zarazí+ i když...
B: Co? Sakra vyklop to. O co jde?
G: Zrovna mi volala Syr. +odmlčí se+ Nelíbilo se mi jak zněla. Prý je nemocná. +obava v jeho hlase nejde přeslechnout+
B: Nech mě hádat, řekls jí, aby mi zavolala. +povzdechne si. Žádný hovor od ní samozřejmě neměla+
G: Jo. Nevolala, viď?
B: Jistě že ne. +odfrkne si+ Zajdu za ní, neboj.
G: Díky, dej mi vědět, jak je na tom. Ona mi to neřekne. Nechce mi přidělávat starosti. +nespokojeně a nesouhlasně si odfrkne+
B: Je mi to jasný. Dík žes mi zavolal. Ozvu se ti. +rozloučí se a zavěsí+
Fajn, takže změna plánu. +povzdechne si a místo pohodlných volných, plátěných kalhot si natáhne oblíbené kožené kalhoty, po stranách od vrchu až dolů pospojovaných řetízky a odhalujících její bledou pleť. Tričko si vezme celkem obyčejné černé, s výstřihem do V a krátkými rukávy. Rozhodla se, že už ji nebaví své jizvy na rukou skrývat. Nakonec přidá oblíbené hračky na příslušná místa, Five-seveN dozadu k pasu a jednu dlouhou armádní dýku na stehno. To jí jako výbava pro tuhle chvíli stačí, obuje si glády, hodí přes sebe oblíbenou koženou bundu a po chvilce váhání shrábne ze stolu klíče od Firebirda.+ Vezmem mazlíka na projížďku. +uculí se a sjede výtahem dolů. Sedne do nablýskaného černého auta a když nastartuje a silný motor zapřede, naplní jí hluboké uspokojení. Šlápne na plyn a vyrazí do hotelu+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it