To já spíš vsázím na kombinace co už vím, že fungujou... třeba z kuchařek, nebo tak. A někdy prostě něco splácám z toho co je doma. +přikyvuje+
No tak když něco chcu, tak se domluvime, ne. +uculí se+ No to díky bohu není můj život. +zazubí se+ Ale tak... já jsem k tomu taky dospěla časem... když je člověk hodně mladej, má pocit, že má na všechno času dost. +pousměje se+ No dovol, komu bych to asi tak napráskala. +zašklebí se vesele+
+tak samozřejmě

+
No na druhou stranu, černá magie není sranda, do toho se nemůže pustit každej. docela chápu, že se jim nechce vyučovat něco takovýho grupě třináctiletejch děcek, co se obden rozhádají na život a na smrt. +uculí se+ No moc ne. +připustí pobaveně+ Tyjo... +zkouší si to představit+ To muselo bejt děsně izolující a osamělý. +pousměje se, a možná na něj zase kouká trochu jinak+
Tak musí to brát, že to má těžký... chlap co chce bejt se mnou se musí srovnat maximálně s mojí magií, mojí rodinou, s mým šíleným ex a s mýma psychickýma problémama, ale Bea musí myslet na strašně moc dalších věcí, chránit svoje lidi, svůj byznys, svý dítě... to není sranda, najít takovýho chlapa, kterej by tohle všechno přijal a ještě byl hodnej a pěknej. +zazubí se na něj+
A proč ne? Co si představuješ pod tím "vědět co sama se sebou"? Já taky nevím, co se sebou, prostě žiju tak, jak to jde. A když se zítra rozhodnu, že budu učit surfování, tak se seberu a budu učit surfování, no a co? +koukne na něj a dolije jim poslední zbytek vína+ Radši budu šťastná, než děsně dospělá, nikomu tím neubližuju, tak to nikoho nemusí zajímat. +pokrčí rameny+ Já bych spíš řekla, že maj lidi obecně moc času na to, rozebírat cizí životy. +uculí se+
No nevím... budu to řešit až to bude aktuální, ale stejně se mi bude stýskat. +zasměje se a jde s ním do toho sklepa, no trochu se toho obává, a Amonovi věnuje pohoršenej pohled, že děsí chudáky smrtijedy+ Tak... +nahlídne do vitríny+ tohle znám +vytáhne si glocka, nandá si sluchátka a odjistí si ho. sevře zbraň v prstech a zakáže si myslet na věci, který jí to připomíná. Pečlivě namíří a pak stiskne spoušť, první rána jí trochu škubne zápěstí a jde mimo, ale pak už trefí terč a vyprázdní do něj zásobník. Ke středu se moc nedostane, rány se spíš tak různě koncentrujou v horní části terče, ale i tak je spokojená, že trefila aspoň něco+