Ložnice Jasmine

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Ložnice Jasmine

Příspěvekod Neferet » 11 úno 2013 16:47

Přesně, ale byla jsem ujištěna, že to byla hračka. +vesele se na ní zazubí, vezme od ní brusle a opře je na zem o skříň+ Ne, tady není. +vesele se rozesměje a zavrtí hlavou+ Tady je vcelku normální, když někdo nosí krátké sukně a k bruslení nic jiného ani nejde. +ujišťuje jí s úsměvem+ Tak mě napadlo... přejde zpět ke skříni, přejede dlaní po dřevěných dvířkách a otevře jí, aby odhalila její nový obsah+ ...tady máš nějaké oblečení... máme stejnou velikost, tak by ti to snad mělo sedět. Když budeš chtít klidně se podívej i do mojí skříně, třeba se ti tam bude něco líbit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 úno 2013 16:50

Aha, tak to potom jo. +pokývá trošku roztržitě hlavou, než nad tím v duchu mávne rukou, měla na sobě už i horší oblečení, než jsou krátké šaty+ Páni... +vydechne překvapeně a vrhne se k otevřené skříni+ Ty jsou jako moje? +zajímá se nadšeně, když přejíždí prsty po látce nových šatů, kalhot a triček+ Dobře... já... děkuju Nef! +vyhrkne a vrhne se jí kolem krku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 11 úno 2013 16:57

+s úsměvem jí sleduje a pokyvuje hlavou+ Ano, všechny jsou tvoje. Čekala jsem, že se sem někdy přijdeš podívat a doufala jsem, že bys tu i nějakou dobu mohla zůstat. +přizná se. překvapeně sebou trhne, když jí sestra najednou tak prudce a pevně objímá+ Šššš... to bude dobré... +konejší ji tichounce a drží jí v náručí+ Všechno bude brzy dobré a uvidíš, že se ti tu zalíbí. +kousek se od ní odtáhne, aby jí viděla do očí+ Zvládneš to tu, jsem si tím jistá a kdyby sis nevěděla rady vždycky se můžeš obrátit na Styx nebo Tonyho, ti dva ti se vším pomohou. +pohladí jí zlehka po vlasech, pak je prohrábne a rozprostře jí je po rameno+ Jen mi slib, že na sebe budeš dávat pozor.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 úno 2013 20:43

Já vím, já vím... +mrmlá do jejího ramene+ Jen bych si tak strašně přála, abych tam tenkrát nechodila. +posteskne si víc jak smutně+ Neboj se, budu hodná slibuju. Nebudu dělat ostudu a budu se chovat slušně. +slíbí opět s úsměvem, když se od ní odtáhne+ Vážně nemůžu jít s tebou. Je to moje chyba, měla bych jí napravit. +myslí to vážně, ale ví, že jestli jí skutečně sestra sebou nechce, tak tu zůstane. někdy je příliš velký srab+ Nelíbí se mi, že nebudu vědět, co se děje. Jestli tu musím zůstat, tak chci abys mi posílala pravidelně zprávy. +vystrčí bradu bojovně dopředu a založí paže na hrudi+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 17 úno 2013 14:13

+jemně jí hladí po vlasech a konejší jako by byla opět ta malá sestřička před pár lety+ Nemohla si to vědět. Nemohla si vědět co se stane. +zabrouká a do vlasů jí zlehka líbne+ Nemysli na to. Je to pryč a nedovolím mu, aby ti zase ublížil. Jakkoliv. +usměje se na ní povzbudivě, i když uvnitř ní vře hněv a touha tomu chlapovi utrhnout hlavu, doslova+ Takže ne, nemůžeš jít se mnou. Zůstaneš tady. Sem se nedostane. +pustí jí a pozavírá skříně s oblečením+ Budu ti posílat Eset a zprávy. Nemusíš mít strach. +usměje se na ní, zejména, když vidí jak bojovně se tváří+ Ale už půjdu. Čím dřív se vrátím, tím dřív bude po všem.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 14:25

+nesouhlasí s ní, měla vědět co se stane. neměla utíkat a neměla se stavět proti pravidlům. kdyby to nedělala všechno by bylo tak jak má být a nic by se nestalo. zavrtí hlavou a zatlačí vzpomínky hluboko do sebe, nebude na to myslet a když dlouho bude předstírat, že se nic nestalo, třeba se to splní, a když ne tak se tomu postaví čelem+ Dobře, ale pokus se zpozdíš, tak se vracím. +zatváří se velice odhodlaně+ Já vím. +povzdechne si tiše a naposledy se k ní vrhne, aby jí krátce ale pevně objala+ Dej na sebe pozor a taky na ostatní. Nechci aby se jim něco stalo. +zatváří se velice zkroušeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 17 úno 2013 14:37

Neboj se, nezpozdím. +slíbí naprosto vážně+ Neměj strach, sluníčko moje. +usměje se a konejšivě jí pohladí po paži+ Nikomu z nás se nic nestane. +slíbí jí naprosto vážně, má v plánu se o to postarat+ Ty na sebe dej taky pozor. +podívá se jí zpříma do očí, aby dala důraz na svoje slova+ Vrátím se co nejdřív. +zabrouká, když jí pevně obejme+ Vrátím se co nejdřív to bude možné. +slíbí, než jí pustí a odejde. nemůže se dál zdržovat, kdyby neodešla hned dovolila by jí aby šla s ní, protože jí nechce nikde nechávat samotnou, zejména ne v téhle době. ale když se nad tím zamyslí, její sestřička tu nebude sama, a o to líp se jí odchází+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2013 14:40

+sleduje jí jak odchází, a když odejde z pokoje vyběhne na chodbu a sleduje její vzdalující se záda. bezděky se jí zmocní pocit samoty a úzkosti, nechce tu zůstat, ale slíbila to. přistoupila na podmínky a navíc... navíc jeho už nechce nikdy vidět, tím si je naprosto jistá. tiše si povzdechne, když skutečně zůstane sama, ve chvíli kdy ucítí závan magie portálu a vrátí se zpět do ložnice. uklidí šaty a prošmejdí pokoj, aby se zabavila. postupem dní proleze celé sídlo i okolí, má času dost, když nemá co dělat a když nadejde den plesu, oblékne se a přemístí na určené místo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 úno 2013 00:00

+když zmizí z plesu vzápětí se objeví u sebe v ložnici. nohy se jí třesou, v hlavě jí poletuje jedna myšlenka za druhou a stále si nevěřícně přejíždí špičkami prstů po rtech. musí se na chvíli posadit na postel, aby se dokázala vzpamatovat a uklidnit vlastní mys, než ze sebe shodí oblečení a zaleze si do postele, aby mohla snít sladké sny o muži, kterého dnes potkala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 bře 2013 18:37

Né, to bys mi neudělal. +protáhne vesele a líbne ho těsně pod ucho a pak postupuje drobnými polibky po celé délce jeho krku. neochotně se nechá postavit na zem a ruce mu obtočí kolem pasu+ Uprostřed. +zazubí se na něj vesele+ Ale usínám dál ode dveří. +dodá vesele a líbne ho na tvář+ Víš co? Zatím se tu klidně porozhlédni a já se skočím vysprchovat a sehnat ti něco na spaní. +navrhne vesele, když ho neochotně pouští, naposledy ho zlehka políbí a odběhne do koupelny. není tam příliš dlouho, rychle se osprchuje a oblékne do noční košilky, aby pak přeběhla k sestře do pokoje a do vlastního se vrátila s kalhotami na spaní, které po cestě trošku žmoulá v rukou přemýšlejíc, jestli se jen tak může v tý košilce objevit v pokoji a co na to řekne Christian, přeci jen na takové oblékání si stále sama nezvykla+ Našla jsem jenom tyhle kalhoty. +zazubí se na něj vesele i když trošku nejistě, když vejde do ložnice, je to víc jak bederní rouška a přesto ho uvidí napůl nahého, ta představa se jí moc zamlouvá+

(náhodou má moc hezkou noční košilku http://www.clydoo.com/prod_images/8d080 ... 5039d3.jpg :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor