od Victoria » 29 dub 2018 21:47
No, myslím, že z toho mála co vím byli její rodiče trochu extrémnější. Ale moji zase měli dvě stě let na to vyspět. +zasměje se+ No to rozhodně. +uculí se+ ne, já jsem měla štěstí. na kamarády, pořád mám sourozence, a Byrona. +usměje se+ Jo, je to škoda. Oba byli ještě mladí. Slyšela jsem, že Deanův táta umřel na nějaký akci spojený s Beccou... +poznamená+ možná proto na ni má takovou pifku. Ale Chloé je fakt škoda, byla to fajn ženská. +povzdychne si+ Jo, možná děláš blbiny, ale ty důležitý věci máš srovnaný. +uculí se+ Ale jo, někdy se ptají. Vědí, že se můžou zeptat. A... nevím, jak to má teď, ale dřív, když šlo o něco, co bylo jeho osobní akce, pomsta, nebo tak, tak vždycky nechal lidi, aby se přihlásili dobrovolně. Nenutil je chodit na akce, který byly jeho. Zakázky jsou práce, ale... jinak ne. Ale v takhle těsným byznysu musíš tomu člověku nad sebou, vedle sebe, naprosto věřit. Popravdě mě zezačátku ta míra loajality vůči němu taky překvapila, ale po pár letech... +ošije se trochu+ Chápala jsem to. proč za ním jdou. proč mu věří. protože on je stejně loajální vůči nim. Jo, navenek se neštítí ničeho, ale co se týče jeho vntřního kruhu... neexistuje nic, co by neudělal, kdyby to potřebovali. Stará se o jejich rodiny. +pokrčí rameny+ No, teď zní možná až moc kladně. +zašklebí se+ Ale oni všichni do toho šli s tím, že budou zabíjet, a z velký části věří jemu, že ten, na koho ukázal, prostě umřít má. Když jsi nájemnej vrah, asi nemůžeš moc řešit sentimenty typu kdo si to zaslouží nebo ne. Jade má svůj vlastní filtr zakázek, který by nepřijal, a oni vědí, že když přijme, prostě to udělají. +pousměje se+ No... jo, skoro. +koukne na ni bokem tak zkouomavě+ Já jsem pro Jadea nepracovala, očas jsem mu pomáhala, ale nikdy jsem nechodila na klasický akce. Nechtěla jsem zabíjet a on to věděl. +promne si bezděky jizvu na zápěstí+ Ale jestli se ptáš, jestli jsem kvůli němu někdy zabila... tak jo. +přikývne, a říká se jí to nečekaně snadno, i když to moc lidí neví+ A ten člověk byl nevinnej. +poznamená+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.