Díky, kočko, ty myslíš na všechno. +natáhne se k ní, když vyndá slaninu a políbí ji, radši pořádně, ale hned se vrátí k toustům, aby jí je nepřipálil a byly akorát měkký+ S čím je chceš?
No na slaninu, že jo. +usměje se na ni a namaže jí opečený ousty máslem a dá jí na ně vajíčka a odborně to posolí a sobě udělá taky a ještě k nim slaninu+ Et voila. +uculí se na ni, dkyý servíruje+
merci beaucoup, mon amour. +zazubí se na něj, posadí se s tím k němu ke stolu, a přitáhne si talíř+ no úplně instagramový. +zasměje se+ díky. +vtiskne mu vděčnou pusu+
Jo? +zasměje se+ Tak si to vyfoť, ale musíš napsat, kdo to pro tebe udělal. +uculí se na ni a sedne si naproti ní+ Tohle se mi líbí, jako s tebou snídat.
tak jo. +uculí se a napíše to do popisku+ jsem povrchní no, a co. +zazubí se+ jo? mně taky, moc. +usměje se, natáhne ruku a pohladí ho po dlani+ je to pěkný. mohli bysme občas jít jen tak spolu na snídani. +navrhne+
No ty seš teda strašně povrchní. +zasměje se a zavrtí hlavou a hnedka jí to olajkuuje+ Jako že bych tě pozval. +uculí se+ Třeba i na brunch, co? +navrhne+
hmm, brunch je dobře dekadentní. +zasměje se a odloží telefon+ Ale jo, to by bylo pěkný. +přikývne+ sophie půjde za chvilku do školky a se samotnou Zoe to Jeefes pár hodin zvládne... mohli bysme si z toho udělat takovej pěknej zvyk. +usměje se+