Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:12

+ještě párkrát se na něm pohne, aby ze sebe oba dva dostali všecko, a pak se pomalu zastaví, ještě přtisknutá u něj, a klín se jí ještě trochu svírá+ to bylo moc hezký. +uculí se mu do rtů a políbí ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:15

To jo. +vydechne udýchaně a usměje se na ni+ Ale nejhezčí na tom všem jsi ty, víš to, kočko? +uculí se na ni a zlíbá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:17

ty jseš kecka. +uculí se mu do rtů, a pěkně ho líbá, tak líně a postkoitálně+ a já sem úplně tvoje. +pousměje se, a pořád je u něj, aspoň dokud z ní nevyklouzne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:21

Já jsem tvůj kecka. +zazubí se na ni a ještě ji políbí a tulí se k ní, i když z ní vyklouzne+ Miluju, když seš moje. +dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:24

já sem tvoje pořád. +uculí se, a trochu se zachvěje, protože ta voda je přece jenom trochu studená+ miluju, když si mě vezmeš. +zazubí se, a přitulí se k němu blíž, aby se ohřála+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:27

Jseš. +přikývne+ A já tě nikdy nenechám odejít ani utýct. +usěměje se a pohladí ji po prstýnku+ jo? No to já mám taky rád. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:34

+koukne na něj, a musí se usmát, protože ji má přečtenou, až musí polknout knedlík v krku, a přitulit se k němu trochu víc+ jo, to jsem si všimla. +uculí se+ víš, já... jsem děsně chtěla někoho, kdo mě bude mít rád, a prožít si svejch tisíc fantazií o tom, jaký by to mělo bejt, zažít velkou lásku a velkej příběh, jako romeo a julie, ale epičtější a míň tragický, chápeš. +zazubí se+ ale teďka... už nechci naplňovat nějaký velký romantický představy. nechci bejt jako někdo jinej a zažívat to samý co jiný lidi. chci tebe, chci bejt vicky a byron, tak jak jsme. už nechci jenom někoho, kdo bude vedle mě a starat se o mě. chci tebe, se vším všudy. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:36

No, občas sme taky romantický hrdinové. Ne třeba zrovna jako Romeo a Julie, ale třeba jako Han Solo a Leia. +uculí se na ni a dá jí pusu+ To přesně chci dělat. Chci se o tebe starat a milovat tě a líbat tě a probouzet se vedele tebe a starat se o to, abys byla šťastná, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 črc 2019 22:41

jo, ale jsme svý vlastní romantický hrdinové. +uculí se+ já mám prostě pocit... že už nepotřebuju odškrtávat nějakej seznam věcí, který dokazujou lásku, nějakejch představ. že se jich můžu vzdát. ne proto, že bych je nemohla mít, ale protože nejsou důležitý. protože to opravdický co máme, ty a já a holky, je mnohem hezčí. +usměje se na něj+ že je to jenom na nás, jak to bude dál. +pokrčí rameny a dá mu pusu+ já jsem šťastná. díky tobě. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 črc 2019 22:44

Tys měla seznam? +vykulí na ni oči+ No to to. O seznamu jsem vůbec nevěděl, vedl jsem si dobře, nebo aspoň nějak obstojně? +zazubí se na ni vesele+ No co máme teď je boží. +zazubí se na ni+ Naprosto. A ty nejvíc.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner