Byronova herna

Moderátor: Victoria

Re: Byronova herna

Příspěvekod Byron » 12 lis 2019 22:28

Já nechci, abys někoho hledala a chtěla někoho hledat. +usměje se na ni a sevře ji v náručí+ Ano? A... jak to vypdá? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2019 22:34

myslím, že to fakt nehrozí. +pousměje se mu do kůže+ seš moje všecko, však to víš. +pohladí ho po zádech+ no... jako bývají to spíš jen takový záblesky, nic moc neříkající. +usměje se+ tvoje máma bude nejspíš ještě dlouho naživu, viděla jsem ji na nějaký zoeiný besídce. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 lis 2019 22:36

No, tak to vypadá nadějně, teda... snad. +zazubí se na ni+ Neviděla jsi, jestli pořád bydlela u nás co? +zasměje se a chytne ji do náruče+ Do postele?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2019 22:40

ne, spíš jsou to jen takový momenty... vypadáme docela spokojeně, bych ale řekla. +uculí se+ počkej ještě prosím. +zasměje se+ a slib mi že se nenaštveš. +koukne na něj a chytne se ho trochu pevnějc, pač má strach+ no... asi před týdnem jsem měla takovej jeden sen o jadeovi. a nebylo to... nic pozitivního. spíš... to bylo hodně špatný. a jestli je pravda, že se ty sny plní, tak... nevím, jestli mu to nemám dát vědět. +koukne na něj s obavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 lis 2019 22:43

Co špatnýho? Bude u nás navždy moje matka? +koukne na ni, ale pak zvážní a udělá se mu vráska+ No... to... asi jo... Jestli mu jde o život. +polkne ztěžka a opatrně ji pustí na zem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2019 22:45

+nechá se postavit a chytne se ho za ruce, protože má trošku strach+ no... jo, jde. +přikývne+ já se s ním nechci bavit nebo dokonce vidět. +ujistí ho honem+ jen... nechci... no, kdyby se to stalo, měla bych pocit, že za to můžu. +sklopí oči+ ale nechci dělat nic za tvýma zádama. +stiskne mu prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 lis 2019 22:53

No... tak mu můžeš zavolat, nebo napsat... nebo, mu to můžu vyřít po Becce třeba? +navrhne s obavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2019 22:57

no, mě napadlo, že bych... ten sen, jako tu vzpomínku, prostě vytáhla ze svý hlavy a poslala mu to. jako v lahvičce. to se s ním nebudu muset bavit, a on ať už si to přebere jak chce. +pousměje se+ ale nebudu to dělat, jestli se ti to nelíbí. můžu to nechat bejt.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 lis 2019 23:02

Dobře. +přikývne+ Ne, kočko, to udělej. +usměje se na ni+ I když ho fakt nesnáším, tak tohle by blo až moc drsný. +usměje se a pohladí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 lis 2019 23:07

díky. +kývne, a myslí to fakt vážně+ mě by to asi trápilo, kdybych to neudělala. +přizná se+ ty seš děsně skvělej, víš? +usměje se a obejme ho, pevně+ hlodalo to ve mně celej tejden. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London