Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 15 bře 2013 22:11

+usměje se na ni a prikyvne+ Na Times square. +koukne sokovane na Angie+ Ona mě znasilnila. Já za to vůbec nemuzunemůžu vrhla se na mě a já jsem byl úplně bezmocnej. +zatvářil se strašlivé ublizene+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2013 22:52

No jo, už jedem, ať vůbec do odpoledne vypadnem z města. +usměje se a pak šokovaně zalape po dechu+ No cože! A ty ses děsně bránil a vůbec jsi nechtěl, viď? +píchne ho do boku+ Bych se na tebe normálně urazila, kdyby se na tebe šlo zlobit dýl jak deset vteřin. +pleskne ho přes ruku, ale pak ho po ni pohladí+ No my jdem. +usměje se, odnese jejich talíře do dřezu a pobírá jejich věci do tašek, rozloučí se s Calebem a pak se pořádně poobjímá s Angie+ Zavolej mi, jo? +usměje se na ni a natřikrát se olíbnou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 15 bře 2013 22:55

Je mi to jasný. +přikývne děsně vážně, cpe se vajíčkama a culí se+ No vy jste fakt roztomilý. +zazubí se na ně, a když už odcházej, pořádně Byrona obejme a dá mu pusu na tvář+ Buď na ni hodnej, jo? +broukne mu do ucha, a když se dostatečně políbaj a rozloučej, zamává jim ještě z okna a posadí se zpátky ke Calebovi do kuchyně+ A co podniknem my dva? +koukne na něj s úsměvem+
Angela

Příspěvekod Byron » 15 bře 2013 23:23

No nevím, kdo mě prakticky násilím výtah.ul z postele. Já tomu říkám znásilnění +ale musí se zasmát chytne Vici do náruče a dá ji pusu+ Jo už pojedeme. +prikyvne s úsměvem a obejme Angie když se Vici nedívá+ Budu. +posepta ji nazpátek+ Myslíš že by si mě vzala? +zeptá se ji taky potichu aby to Vici neslyšela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 16 bře 2013 00:10

+spokojeně se usměje, když jí to slíbí, ovšem svojí další otázkou jí solidně vyrazí dech, vyvalí na něj oči a poněkud nemá slov a jen naprázdno otvírá pusu, takže vypadá fakt inteligentně+ Co? +vypadne z ní nakonec+ Já nevim. Já vůbec nevim, jestli se chce...to... vdávat. +kouká na něj pořád vytřeštěně, jako kdyby jí oznámil, že je skotskej lord, a do obýváku akorát přijde Vicky a koukne na ni, jak se tváří vyjeveně+
Ať už ti řekl cokoliv, dělá z tebe srandu, nesmíš mu nic věřit. +zazubí se na Angie a začne si oblíkat mikinu, Angela na ni jen zírá a očividně jí to strašně strašně chce říct, a ví, že nesmí, a nejradši by odtáhla Byrona za roh a udělala mu přednášku, jestli se nezbláznil, a jak dlouho se vůbec znají, a že by s tím měl počkat, ale pak se na ty dva podívá, jak na sebe koukaj a zářej, a jenom zavrtí hlavou+ Jeďte už. +strká je před sebou, aby vypadli, než to nevydrží a vysype to ze sebe+ Můžeš to zkusit. Možná... možná že jo. Jestli to teda myslíš vážně. Asi ti budu držet palce. +pošeptá Byronovi ve dveřích a uculí se na něj, zavře za nima a koukne na Caleba+ Tomu neuvěříš, člověče.
Angela

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2013 00:12

+vezme si tašku a šupe ze dveří+ No jo, dyť už jdem. +směje se+ Ty seš teda hostitelka za všechny prachy. +vrtí pobaveně hlavou+ Je nějaká divná dneska. +koukne nechápavě na Byrona, chytne ho za ruku a seběhne schody+ Tak na Times Square, jo? +usměje se na něj, dá mu pusu a přemístí se, kam potřebuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2013 13:53

+z tý její odpovědi je takovej rozpačitej, koukne na ni, co mu chce říct, ale když přijde Vici, tak jen pokrčí rameny a zase se usmívá, chytne Vici za ruku+ Tak se mějte, lidi. +zamává jim na rozloučenou+ Vyzvednu si tě tam, poznáš mě podle parádního fára. +zazubí se na ni, dá jí pusu a jde zařizovat auto+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2013 15:31

+přemístí se na New Yorskou obdobu Příčné ulice a doplní si lektvaristický zásoby, porozhlídne se po obchodech a koupí si pár knížek, po chvilce rozvažování pošle z pošty sovu Christianovi, že jsou v pořádku a zdrží se, a ve zmrzlinárně koupí dvě obří porce zmrzliny, co mění příchutě, ještě se staví pro hambáče k obědu a vyrazí na Times square, posadí se tam na obrubník a čeká na Byrona, nějak nemá obavy, že by ho přehlídla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2013 16:09

+dojde do půjčovny aut a kouká kolem, na něco, co by ho zaujako, už už si málem vybere jednoho kabrioletovýho veterána, ale pak uvidí úřasnýho Brouka, ve výloze, nejspíš jako reklama, ale pro něj je to jasný, zaplatí za něj a jede na Times square, dojede k Vici a zatroubí+ Krásko, Vaše taxi je tady! +zazubí se na ni z okýnka+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2013 18:17

+olizuje si tam zmrzlinu a čeká, a když na náměstí zahne ten báječnej Brouk, je jí hned jasný, že to je Byron, uculí se a vyskočí+ Panebože to je absolutně úžasný. +zazubí se na něj nadšeně, naskočí dovnitř a dá mu velkou pusu, jak to krásně vybral, podá mu jeho porci zmrzliny, a lidem na ulici, co na ně zíraj, vesele zamává+ Úplně dokonalý. +pohladí dvířka, nasadí si sluneční brejle á la Top Gun, opře si ikolena o palubku a spokojeně se rozvalí+ Tak na to šlápni, lásko. +zazubí se+

Spoiler: show
Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner