od Syriana Spinnel » 20 lis 2021 22:35
+Přitulí se k němu a už jen díky té blízkosti se cítí líp. Vážně, sama nechápe, jak tak dlouho mohla vydržet bez něj, a nestát se minimálně alkoholičkou. Ha, Ha.+ Když je tak napřed, co se kouzelnických tentononc týče, je napřed i ve vlčích věcech? Jeho lidské miniyou je totiž zcela v pořádku... +Pousměje se. Protože už teď se Sorin na svého otce víc než podobá.+ Tak jo, budou se muset zapojit, jak říkáš, všichni. A možná by mu pomohlo být občas v přítomnosti Wadea. +Přemýšlí spíš nahlas a přemítá, kdo by tak byl nejvhodnější kandidát, aby na Sorina dohlížel, když oni dva nebudou poblíž. Jasně, Dave a Will a Rina.+ Co teď vůbec dělá Derek? +Napadne ji najednou. Protože Sorin není nejspíš jediný dítě, na který by měla zaměřit svou pozornost. Dcérenka jim totiž nějak rychle dospívá.+ Co se týče magie, s tím si asi poradím. +Srovná si to v sobě a bude to dobrý, jen to chce asi pár dní. Aby se vyrovnala se spoustou věcí.+ Nudou? Co je to nuda, takovou věc neznám, jak se to dělá? +Zazubí se a vlastně asi má pravdu. Nebo tohle si aspoň myslí ještě pár vteřin, než se ozve zaklepání a pak za dveřmi najdou Davea, který se trochu ošívá.+
D: Alfo, vítej doma. Gabrieli, Vaše výsosti vlče... +začne ze široka.+
S: Ahoj Dave, +Koukne na něj zrzka důkladněji.+ Tak to vyklop. Nebo ne, nech mě hádat, a když to trefím, uvaříš mi oběd jo? +Poklepe si na rty jakože vážně přemýšlí.+ Tipuju, že mám tak asi patnáct výzev hm? Trefila jsem se?
D: +Prohrábne si vlasy.+ Tak jo. +Trochu vykulí oči, ale vzápětí má tu svou vojáckou bezmimikovou masku+ Vlastně je jich jenom třináct, ale smiluji se a ten oběd ti - vám +opraví se+ uvařím.
S: Co by byl život bez trochu vzrušení, že? +řekne trochu vyšinutě a v očích jí lehce šíleně zablýskne.+ No nic. Pěkně jednu kalamitu za druhou. +Přitulí se ještě na chvilku ke Gabrielovi, dlouze ho políbí a pohladí Sorina po vláskách.+ Dohlídni mi na něj, myslím, že zlámat pár kostí je přesně to, co teď potřebuju. Za chvilku jsem zpátky. +Ty chuděry ani netuší, že horší chvíli si snad ani vybrat nemohly.+ Žádné kouzla! +Důkladně rozkáže ještě Sorinovi, než odejde z pokoje.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me