Ale, slečno, co jste myslela, že se svými nepřáteli hraju pokra? °pobaveně° Doufám, že mi tady z toho neomdlíte. Kdybyste cítíla, že to na vás jde, řekněte to předem, abych vás stačil zachytit. Nerad bych, abyste si rozbila hlavu o hranu stolu, ještě by mne u vás pomluvili, že jsem vám tady ubližoval °pro jistotu si přesedne k ní na pohovku, chvíli ji pozoruje, pak natáhne ruku a zastrčí jí pramen vlasů za ucho° Mácháte lokny ve skleničce °usměje se° Souhlasím s názorem, že prezervativ může zachránit i život. Víte, co mudlů už zemřelo třeba na AIDS? °nakrčí čelo, když mu povídá o svém známém° Každý z nás je zvyklý prezervativy plnit jinými tekutinami, mně to vyhovuje tak, jak to dělám °líně popotáhne a vyslechne si další otázku°
V akci, u které vím, že dojde k osobním soubojům, nosím pohodlné oblečení, které mi nikde nepřekáží v pohybu. Kommando kalhoty, nebo zásahovou kombinézu, kožené bojové boty SWAT s ocelovou špičkou. Při hromadné akci na vyhlazování mudlů není třeba speciálního oblečení, zcela mi stačí hábit a ani si jej nepomačkám. Mudlové jsou tak nechutně zranitelní, nemají proti kouzlům vůbec žádnou šanci. Mimo akce rád nosím do společnosti kvalitní elegantní obleky, šité na míru a v soukromí dávám přednost ležérnosti a nedbalé eleganci °sevře doutník mezi zuby, uvolní si kravatu pod krkem a rozepne dva horní knoflíčky° Nechcete taky vědět, jaké nosím spodní prádlo?