Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 09, 2009 6:51 pm

Ale, slečno, co jste myslela, že se svými nepřáteli hraju pokra? °pobaveně° Doufám, že mi tady z toho neomdlíte. Kdybyste cítíla, že to na vás jde, řekněte to předem, abych vás stačil zachytit. Nerad bych, abyste si rozbila hlavu o hranu stolu, ještě by mne u vás pomluvili, že jsem vám tady ubližoval °pro jistotu si přesedne k ní na pohovku, chvíli ji pozoruje, pak natáhne ruku a zastrčí jí pramen vlasů za ucho° Mácháte lokny ve skleničce °usměje se° Souhlasím s názorem, že prezervativ může zachránit i život. Víte, co mudlů už zemřelo třeba na AIDS? °nakrčí čelo, když mu povídá o svém známém° Každý z nás je zvyklý prezervativy plnit jinými tekutinami, mně to vyhovuje tak, jak to dělám °líně popotáhne a vyslechne si další otázku°

V akci, u které vím, že dojde k osobním soubojům, nosím pohodlné oblečení, které mi nikde nepřekáží v pohybu. Kommando kalhoty, nebo zásahovou kombinézu, kožené bojové boty SWAT s ocelovou špičkou. Při hromadné akci na vyhlazování mudlů není třeba speciálního oblečení, zcela mi stačí hábit a ani si jej nepomačkám. Mudlové jsou tak nechutně zranitelní, nemají proti kouzlům vůbec žádnou šanci. Mimo akce rád nosím do společnosti kvalitní elegantní obleky, šité na míru a v soukromí dávám přednost ležérnosti a nedbalé eleganci °sevře doutník mezi zuby, uvolní si kravatu pod krkem a rozepne dva horní knoflíčky° Nechcete taky vědět, jaké nosím spodní prádlo?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv pro 10, 2009 10:56 pm

pokr, to ani ne zasměje se
vidím, že máte mou likvidaci předem promyšlenu - hrana stolu ... ještě že mám sepsánu poslední vůli. ale nemylte se, já neomdlívám ani neumírám tak snadno, to máme v rodině. a když jí upraví vlasy, drží a trošku se prohne a protáhne jako kočka
po poznámce o prezervativech poněkud nesouvisle poznamená "někdy i doutník je pouze doutník"
prádlo? v to doufám od té chvíle, co jsem přišla! rozveselí se a ožije že na těch řečech o modelingu bylo něco pravdy? jakou máte značku? a budete to autorizovat, kdybych o vašem prádle napsala do Pentu? nebo jde o čistě soukromou ukázku? a udělá rukou pohyb směrem k jeho poklopci, že se jako mrknou, co má na sobě
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 11, 2009 5:03 pm

Neomdlíváte snadno? Ani při pohledu na nějakého přitažlivého sexy muže? Řekl bych, že je to docela typická ženská vlastnost °pousměje se, když fata drží a spokojeně přede jako kočka, jak se jí dotýká vlasů° Kouříte doutníky, slečno? Že by vám jeden nabídl °ochotně ho vytahuje° Takže vám udělá radost, když budete vědět, co nosím pod kalhotama? °levé obočí mu povyskočí, pokolikáté už dneska? Ta holka ho neustále překvapuje, docela ho šokuje, jak málo ženám stačí ke spokojenosti° No... připouštím... moc rád dělám ženám radost. Nedělalo by mi žádné problémy říct vám značku mého prádla, ovšem myslím, že tohle vaše čtenáře zajisté zajímat nebude. Pokud byste vy osobně na tom trvala, nemám s tím problém, ale musela byste se předvědčit sama, nerad bych se dočetl v bulváru, že jsem se před vámi odhaloval a sváděl vás. Zase takový exhibicionista nejsem. Takže? °opře se pohodlně dozadu, jednu ruku položí na opěradlo, široce se rozkročí, s chladným klidem vyfoukne kouř a přes mlhu ji pozoruje přimhouřenýma očima°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát pro 11, 2009 7:16 pm

při pohledu na sexy muže naopak zbystřím. (jedna nikdy neví, kdy ji potká štěstí, že?) +mrkne na něj+ takový ten stav sladkých mdlob přijde - když se zadaří - až později +usměje se a udělá oči tak, že je jasné, co tím myslí+
doutníky nekouřím - to bylo jenom takové moderní přísloví, které se - vlastně naprosto nehodí na tuhle situaci +pobaveně se usměje+
+skoro nevěří tomu, že by nepoznal, že si z něho už dlouho dělá legraci - že by si vážně myslel, že bude šťastna, jen co se dozví značku jeho prádla. ale je to hra a tu mohou hrát dva. na druhou stranu, kdy se jí podaří dostat chlapovi do kalhot dřív, než si začnou tykat? hbytě využije příležitosti+
fajn! +než se Tony stačí rozkoukat, otočí se k němu, klekne si na sedačku, její tvář se ocitne kousek výš než jeho. fata odmávne ruku kouř a podívá se mu do očí. vzápětí spustí ruce k jeho klínu a rozepne mu pásek. rychle, hladce. její oči kmitají od jeho tváře dolů, jak koordinuje rychlou a přesnou práci prstů.
řekněte mi dvě věci:
jedna její dlaň se Tonymu lehce opírá o břicho a druhá ruka třemi prsty rozepíná knoflík
kdyby vám něco bylo nepříjemné
prsty se z břicha přesunou k okraji kalhot a uchopí látku, tři prsty druhé ruky rozepínají zip. opět rychle a hladce. oči jí stále těkají nahoru a dolů. když se zip úplně rozevře, zadívá se mu zpřímado očí - aby to dokázala, pohodí hlavou a odhodí prameny vlasů, co jí padají do čela.
a kde to má cedulku?
pustí zip a chytí druhou stranu pasu kalhot a oběma rukama odtáhne látku staranou. sladce se usměja a oči - první pomalý pohyb, od chvíle kdy začala - pomalu sjedou dolů.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » ned pro 13, 2009 6:47 pm

(mám obrovskou chuť napsat, že Tony už z principu nosí luxusní spodní prádlo vyhlášené značky Styx, ale radši mlčím :D )

°není tak nezkušený, aby si myslel, že ženská, kterou viděl jen pár krát v životě, po něm jede cílevědomě, je mu jasné, že se jedná o hru a tak hraje, protože je vážně zvědavý, kam až je fata ochotna zajít° Zdá se, že vám nic a nikdo není cizí °pousměje se, když mu pásek najednou visí z kalhot dolů° Nemějte strach, tohle mi rozhodně nepříjemné nebude °ušklíbne se a pozoruje ji škvírami ve víčkách, když zavrže zip, trochu ho překvapí její drzost a odvaha, ale nic nedá na sobě znát, nechá jí, ať pokračuje, hra je hra° Ta cedulka je přímo tady, slečno °ukáže na Kleinovo jméno na pásku trenek vepředu° Je potřeba se dívat na to správné místo °ušklíbne se, v relativním klidu pokuřuje havanu a v duchu doufá, že sem teď nečekaně nevejde Styx, má strach, že s fatinou rukou ve svém poklopci by definitivně ztratil šanci získat ji zpět, na druhou stranu je zvědavý na fatiny hranice hry°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte pro 15, 2009 5:24 pm

(škoda, to by bylo fakt pikantní a laškovné :lol: . a Kliein? že by byl pro změnu z naší stáje? - Eternitiny? ;) )(a já mám několik alternativ děje a neumím se moc rozhodnout, jak to má pokračovat - no, nakonec asi takhle: )

+podívá se tedy na to správné místo, když Tony tak pěkně drží. + Klein? +zavýskne nadšeně a hmátne do kapsy po mobilu a bleskově někoho volá+ to jsem já. jo. tak je to KLEIN! kolik? no super! +sklapne telefon a strčí si ho zase do náprsní kapsičky. je evidentně nadšená. směje se a vezme Tonyho kolem krku a dá mu pusu na ten koutek, kde nemá doutník. trochu se zašklebí doutníkové chuti na jeho rtech+ já jsem vyhrála! díky! +a políbí ho ještě jednou. usmívá se, má radost a objímá ho kolem krku a je jí jedno, že má rozepnuté kalhoty. ta mrcha se s někým vsadila - asi s Tir a spol. ;).

(hodně jsem si rozmýšlela, jestli jí na ten mobil nemá zavolat Styx - to by bylo trochu mimo moje kompetence, ale skutečně pikantní situace :) . i tak doufám, že se Tony alespoň zakucká :D .)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 16, 2009 4:45 am

(docela by mne zajímaly i ty další varianty:))

°málem ho trefí, když ho nejdřív ukolébá do příjemného očekávání a pak mu vřískne přímo u ucha a všechno to kouzlo okamžiku tím rázem zkazí, s nechutí si vyslechne její hovor, i když se docela diví, že jí to vůbec funguje, poněvadž jsou tak vysoko nad oblaky, že tam nemůže být žádný signál°
Tak to gratuluji k výhře. Těší me, že jsem se k tomu osobně přičinil °tváří se kysele, když sleduje to její nadšení kolem jedněch trenek, jako kdyby vyhrála první v loterii a když ho políbí, zamrká řasama, protože je to opravdu výkon, když vezmeme v úvahu, že mu z úst trčí doutník jako poleno a když vidí, že její nadšení pokračuje objímáním kolem krku a dalším polibkem, radši si doutník přemístí do bezpečí, nerad by, aby si vypíchla oko° Hohó, to je radosti °poznamená pobaveně a když už tam panuje tak optimistická nálada, položí jí dlaň na zátylek a strhne jí do vášnivého polibku°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř pro 16, 2009 4:07 pm

(Toho bohdá nebude, aby se fata nedovolala Tirage a ostatním z kanclu :) . Kam by přišly, kdyby nemohly libovolně krafat? Když to nebyl mobil, tak mají prostě své vysílačky, nebo neviditelné pouto sounáležitosti a telepatie. A vzhledem k tomu, že nám ten mobilní signál letí často i přes satelit, tak jak přesně vysoko nad oblaky jsou?
Jo – vypíchla oko! – vypálila, nebožátko! Doutník má prý Tony v koutku, tak to prostě fata dokáže – pusu na druhý koutek, taky to mohlo být na nos, nebo na čelo – kam je libo. Ale není to francouzská hloubková sondáž, kdy se na něj vrhne, polkne mu obličej a ten doutník jí vyleze ven uchem.)

+Fata políbila Tonyho v euforii (a “ve vší počestnosti“ :D ) a ani si neuvědomila, že si vlastně začala, tak ji jeho polibek trochu zaskočí. Je dlouhý a vášnivý, fata má co dělat, aby udržela rovnováhu. Ještěže má Tony dlaň na její šíji. Asi ji bude muset držet ještě druhou rukou, protože její svalový tonus valem povoluje. Když jejich rty opět nabudou vlastní autonomie, musí se fatima zhluboka nadechnout, ne jednou. Ať ji Tony nepouští, nebo fata spadne. Rozhodně teď ale bere Tonyho vážněji, než předtím. Dívá se na něj s malinko pootevřenými ústy. Stále je omámená, ale už popadla dech a snad i rovnováhu. Přejede mu prstem po linii čelisti k bradě a po krku na hruď, až k prvnímu dosud zapnutému knoflíku. Pohne hlavou směrem k jeho uchu a jemně se při tom otře svou tváří o jeho, lísající se kočka. Tony může vnímat její dech a její rty se skoro dotýkají boltce.+
Copak? Budeme si hrát? Že bychom to psaní trošku odložili? +Zašeptá hlasem, z nějž se i drsným mužům může točit hlava. A lehounce mu přejede rty po uchu. Pak se opře dlaněmi o jeho hruď, zase se trošku odtáhne a prohlíží si jeho výraz. +
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon pro 21, 2009 2:51 pm

°při polibku se jí dívá do očí a v těch jeho mu hrají pobavené ohníčky, pak od ní odtáhne tvář, ale nepustí jí, cítí, že je roztřesená jako čerstvě narozené jehně, tak by nerad, aby se mu tam z jeho polibku sesypala, chytne ji proto pevněji° Já myslel, že si hrajeme od začátku °pousměje se významně a když se mu ústy dotkne ucha, tiše vydechne° Otázky můžou počkat, pokud mě zaujmeš něčím zajímavějším °řekne vyzývavým hlasem a pohladí ji po stehně, matně si uvědomuje, že mu táhne do otevřeného poklopce°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon pro 21, 2009 10:02 pm

(chudák - aby nechytil průvan :lol: )

+líbí se jí, jak ji drží, pevně ale jemně. aby měla lepší rovnováhu a vůbec pozici, povytáhne si dlouhou sukni s vysokám rozparkem a přehodí jednu nohu přes jeho stehno - takže už neklečí vedle něj, ale skoro naproti němu. koleno, které vykukuje z rozparku (má punčochy, ale podvazky ještě není vidět) má těsně vedle jeho mužské chlouby.+ ale ono je hrát a hrrrát +zapřede jako kočka a kousne se do rtu. dívá se mu do očí a jednám prstem mu lehce přejede rty, pak bradu a konečky prstů se jemňounce dotýká jeho tváře, kreslí jimi neviditelné linie, zkoumá jeho tvář. prohlíží si ho s takovím zájmem, že se na chvilku zdá, že zapoměla, kde je a co se děje.+ čím bych vás tak zaujala..? +zabrouká. a prsty mu po straně krku sjede až k povolené kravatě a pomalu mu ji rozvazuje a sundavá. když ji rozváže a táhne za ni, aby mu sjela z krku, trochu se zakloní a sníží těžiště, takže dosedne obrkočmo na jeho stehno. chvíli si s kravatou hraje - namotává si ji kolem zápěstí a usmívá se na něj+
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Tonyho