Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 15:51

+tichounce se zasměje a zavrtí zlehka hlavou+ Tak to mi nezbývá než tě tu držet do rána. +pronese tiše a vážně, rozhodně by se jí líbilo kdyby zůstal do rána, klidně by si s ním celou noc povídala nebo dívala na televizi nebo prostě jen něco, aby mohla být jednak v jeho blízkosti a jednak nezůstala v tom velkém domě další noc sama. přivře očka a trošku roztřeseně vydechne, když cítí jeho teplý dech na kůži, jak jí zlehka šimrá a představa jeho rtů znášející se jí nad kůži jen pár milimetrů než se jí dotkne, je zvláštně příjemná. z náhlého popudu mu obtočí trošku váhavě ruce kolem pasu, ale jinak se k němu víc nepřiblíží nejistá si jestli si něco takového může dovolit, když odloží lžičku a zkoumavě ho sleduje, jestli to myslí vážně, že mu chutná+ Vážně? Není to moc? Možná mi trošku ujela ruka s papričkou. +pousměje se+

(vůbec není za co, jen nevím jak to dopadne sem improvizovaně spojila dva recepty na netu, takže pokud zkusíš tak dej vědět jak to dopadlo :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 úno 2013 17:03

+když navrhne, aby zůstal do rána, na chvilku se mu poněkud stáhne krev z mozku do jiných oblastí, než mu dojde, že má patrně poněkud jiné představy a trošku v duchu zaúpí :D + Já nikam nespěchám. +pousměje se, jakože to nechává na ní, jak to všechno dopadne+ Možná trošičku. +zasměje se, a ani za nic by nepřiznal, že mu asi každou chvíli vyrazí pára z uší, jak je to pálivý+ Zkus přidat trochu jogurtu, mohlo by se to malinko zjemnit. +navrhne a tváří se, že mu jde hlavně o její jemný chuťový buňky a ne o vlastní spásu, a proti jejímu objetí rozhodně nic nenamítá, dlaní se tak nějak samozřejmě usídlí na jejím boku a pečlivě míchá, zatímco ona přidává po lžičkách jogurt+

(mně to přijde ok, akorát asi víno bych vynechala, aby to nebylo moc tekutý. :D)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 17:35

+samozřejmě, že má jiné představy, je to slušně vychovaná dívka :D ehmn :D + Tak to je dobře. +usměje se na něj nadšeně a velice potěšeně s vidinou probdělé noci. překvapeně zamrká, když se jí v mysli vynoří představa mazlení se u televize, netuší kde se to v ní tak najednou bere, asi má na ní špatný vliv a trošku zrůžoví ve tvářích+ Trošičku? +zvedne obočí a rozhodne se trošku ochutnat, čehož vzápětí zalituje. do očí jí vyhrknou slzy a má dojem, jako by jí v ústech někdo založil táborák+ Jasně, trochu... +zasípe přiškrceně+ ...raději trošku víc. +zasměje se tiše+ Ta paprička je tentokrát nějak extra pálivá. +zakroutí se zamračením hlavou, ale když se zdá že mu nevadí když ho objímá, tak se opět vesele usměje. přetočí se tak aby se o něj zády mohla zlehka opírat a natáhne se pro jogurt, který po lžičkách přidává, dokud se jí to nezná dost. nechá ho to hezky domýchat a opět trochu nabere na lžičku, ale tentokrát mu jí nabídne přes rameno, když se k němu trošku natočí aby mu viděla do tváře, schovaná u něj v náručí+ Áááá... +zazubí se na něj jak ho vyzývá aby otevřel ústa+

(byl přidala víc papričky to by pak určitě bylo jedno jak moc tekutý by to bylo :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 úno 2013 18:27

+Tak určitě... :D + Chceš se podívat na nějaký film? +opatrně sonduje, jaký představy má ona+ Stihla ses už seznámit s nějakou místní filmografií? +zajímá se+ To jsem rád, že ti to taky přijde trochu dost pálivý. +zasměje se a podá jí kousek, chleba, co tam někde vyhrabal+ Hlavně na to nepij vodu, bylo by to ještě horší. +zaksichtí se, zřejmě má nějakou nemilou zkušenost. Pousměje se, jak jim to pěkně jde spolu "vařit", a jakoby nic sklouzne dlaní z jejího boku na břicho a lehce si ji k sobě dozadu přitiskne, ne nepříjemně, jen poněkud důvěrně+ Obávám se, že mé chuťové buňky jsou momentálně sežehnutý, takže toho moc neochutnám. +varuje ji pobaveně, ale zkusí to+ No, rozhodně to není horší. +zasměje se+ Už bych to tak nechal.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 18:52

Hmn... +zamručí zamyšleně zhoupne se zlehka v bocích, jak usilovně přemýšlí, zejména když jí na mysl přicházejí situace, které by slušnou dívku asi napadat neměly+ ...to není špatný nápad... zalézt si na gauč a... dívat se na televizi. +souhlasí s ním s úsměvem+ A nebo si můžeme jít taky zaplavat kdyby si chtěl nějaký pohyb. +zazubí se na něj vesele, mají tu moc hezkou plážičku s bungalovem+ Moc ne... většinou jsem si pouštěla hudební kanály. Pár filmů jsem viděla, ale moc se mi nelíbily ani nevím jak se jmenovaly. +trošku se zamračí a nakrčí nosánek+ Dobře, budu na to pamatovat. +pokývá hlavou a vděčně si od něj vezme ten kousek chleba, po kterém se jí aspoň trochu uleví. zpozorní, když ucítí že jeho dlaň putuje z jejího boku na břicho a očka se jí nepatrně rozšíří překvapením, když si jí k sobě tak přitiskne. není jí to nepříjemné, právě naopak a díky tomu, aniž by nad tím přemýšlela, pohne rukou tak, že špičkami prstů zlehka jeho ruku, kterou si jí k sobě tiskne, hladí+ Tak ještě, že tak. +zasměje se vesele, když jí oznámí, že to není horší a souhlasně pokývá hlavou+ Dobře, tak to tak necháme. +souhlasí s ním a odloží lžičku na linku, drze si obtočí jeho druhou ruku kolem pasu a položí na ní svojí a s tichým spokojeným zamručením zakloní hlavu dozadu, aby se mu opřela o rameno a spokojeně přivírá očka, nadšená z jeho blízkosti+ Jak je možné, že je mi s tebou tak skvěle? +zašeptá tiše a rty se jí zvlní v něžném úsměvu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 úno 2013 21:39

Zaplavat. +polkne nad tou představou, to by jeho křehké sebeovládání asi neuneslo :D + To jsi očividně viděla samý špatný filmy, ale existuje i spousta výborných! +jme se hájit filmový průmysl+ Jaký žánr bys chtěla? Něco akčního, horor, romantiku, komedii, drama... hm? +zajímá se+ Na hudební kanály se dneska pomalu nedá koukat, mají dvacet písniček v hitparádě a tu pouští pořád dokola. +potřese znechuceně hlavou, ale když se k němu tak přitulí, usměje se a obejme ji trochu těsněji a skloní sek odhalenému krku, který se mu tak nabízí, vtiskne kratičký polibek na kůži na rameni, těsně vedle lemu šatů a pousměje se jí do kůže+ Nemám sebemenší tušení. Asi nějaká černá magie. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 21:51

+kousne se do rtu, aby se nerozesmála nahlas+ Ano, půjdeme si zaplavat. Já strašně ráda plavu a večerní koupání je tu úžasný a kouzelný. +zabrouká vesele a nadšeně nad tou představou a v očích jí vesele jiskří+ Myslíš, že to není dobrý nápad? +zajímá se, musí si rýpnout, musí :D + O tom nepochybuji, opravdu, ale zdá se, že se přede mnou schovávají. +zasměje se tiše+ Já nevím, nevyznám se v tom... ale asi... hmn... horor. +rozhodne se nakonec, tuší že by to mohl být druh filmu u kterého by se mohla bát a tím pádem by měla opravdu dobrou výmluvu proč se mu schovat v náručí+ To asi ano, ale aspoň tady nebylo takový ticho. +pokrčí zlehka rameny. přivírá spokojeně očka pod dotykem jeho rtů a tulí se k němu, naprosto spokojená a nadšená, div že tiše nevrní, jen spokojeně tiše zamručí+ Ha! Ty si mě normálně očaroval. +obviní ho vesele se smíchem, když pootočí hlavu a zazubí se na něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 úno 2013 22:54

+pokýve tragicky hlavou, jakože kouzelný by to teda bylo+ Řekl bych, že na koupání je dneska moc chladno. +zkouší to zahrát do autu :D + A taky nemám plavky. +přizná s tichým podtónem smíchu v hlase+ No je pravda, že najít je je občas jako hledat jehlu v kupce sena. +přikývne+ Horor. Proč mě to nepřekvapilo. +zavrtí pobaveně hlavou+ Ale jestli se budeš bát, je to jenom tvoje vina, já jsem tě varoval. +zasměje se+ Musím ti sehnat nějaký kvalitní Elpíčka, ať tady neposloucháš MTV. +udělá si mentální poznámku+ Běda, odhalila jsi mě. +zasměje se+ No aspoň jsme si kvit. +usměje se na ni a v tu chvíli mu znova zakručí v břiše+ Volání přírody. +povzdychne si pobaveně, jemně ji pustí a vydá se do ledničky pro maso, a jenom z vůně tý marinády se mu sbíhají sliny+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 23:07

Myslíš? +udělá smutná psí očka, ona se tááák strašně těšila že si půjdou zaplavat+ A to vadí? +zajímá se s jiskřením v očích a ano napadlo jí něco naprosto nevhodného pro slušně vychovanou dívku+ Jsem si jistá, že tak skvělý mág jako ty, by si s tim poradil. +dodá po chvíli vesele myslíc na to že by třeba ručník proměnil v plavky nebo tak+ Ale dobře, můžeme to nechat na zítra. +mrkne na něj vesele, že když si tedy počká až bude trochu tepleji než ho začne přesvědčovat k návštěvě pláže. zřejmě tak nějak už počítá s tím, že tu zůstane přes noc, samozřejmě v tom nevinném slova smyslu+ Nebudu se bát, vážně. +zubí se na něj vesele a v očích jí jiskří natolik, že strach umí zahrát výborně když je potřeba+ Co jsou to Elpíčka? +zajímá se trošku zmateně, co něco takového má společného s nějakou televizní stanicí. vesele se rozesměje, když se tak hezky přizná a usměje se na něj, když jí oznámí že jsou na tom stejně+ Tak tomu volání musíme vyhovět, nechceme přeci aby tvůj žaludek pozřel sám sebe. +zasměje se vesele a přejde ke sporáku, aby stáhla brambory které hrozily utéct z hrnce a vyndá pánvičku, kterou dá rozpálit+ Chceš prostřít nebo připravit maso? +zajímá se, když vyndá jeden kousek brambory z hrnce, aby vyzkoušela jak moc je ještě tvrdá. když už jim šlo hezky od ruky to vaří tak proč se o práci nedělit dál+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 úno 2013 23:57

Myslím, že by to mohlo způsobit určité...nepříjemnosti +zasměje se+ Necháme to na zítra. +přikývne souhlasně, a pousměje se nad tím, jak automaticky vzala, že tu zůstane+ No já dost možná ano. +uculí se+ Chceš radši duchařský nebo krvavý horo? +zajímá se a v duchu se probírá filmy, co zná+ Desky. Takové... placky, na kterých je nahraná hudba. Strčíš je do gramofonu a ony hrajou. +vysvětluje+ Dneska už je to zastaralá technologie, všechno se zmenšilo, ale já mám gramodesky tak nějak pořád nejradši. Připomínají mi dětství. +usměje se+ Hmm... u čeho nadělám míň škody? +zajímá se pobaveně+ Klidně prostřu. +přikývne a začne chystat talíře a příbory, dokonce umí i skládat ubrousky do tvaru labutě :D +

(já horory moc neto, asi jsem viděla akorát Kruh a první Saw, tak směle vybírej :D )
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor