od Jasmine Clarvik » 25 úno 2013 18:52
Hmn... +zamručí zamyšleně zhoupne se zlehka v bocích, jak usilovně přemýšlí, zejména když jí na mysl přicházejí situace, které by slušnou dívku asi napadat neměly+ ...to není špatný nápad... zalézt si na gauč a... dívat se na televizi. +souhlasí s ním s úsměvem+ A nebo si můžeme jít taky zaplavat kdyby si chtěl nějaký pohyb. +zazubí se na něj vesele, mají tu moc hezkou plážičku s bungalovem+ Moc ne... většinou jsem si pouštěla hudební kanály. Pár filmů jsem viděla, ale moc se mi nelíbily ani nevím jak se jmenovaly. +trošku se zamračí a nakrčí nosánek+ Dobře, budu na to pamatovat. +pokývá hlavou a vděčně si od něj vezme ten kousek chleba, po kterém se jí aspoň trochu uleví. zpozorní, když ucítí že jeho dlaň putuje z jejího boku na břicho a očka se jí nepatrně rozšíří překvapením, když si jí k sobě tak přitiskne. není jí to nepříjemné, právě naopak a díky tomu, aniž by nad tím přemýšlela, pohne rukou tak, že špičkami prstů zlehka jeho ruku, kterou si jí k sobě tiskne, hladí+ Tak ještě, že tak. +zasměje se vesele, když jí oznámí, že to není horší a souhlasně pokývá hlavou+ Dobře, tak to tak necháme. +souhlasí s ním a odloží lžičku na linku, drze si obtočí jeho druhou ruku kolem pasu a položí na ní svojí a s tichým spokojeným zamručením zakloní hlavu dozadu, aby se mu opřela o rameno a spokojeně přivírá očka, nadšená z jeho blízkosti+ Jak je možné, že je mi s tebou tak skvěle? +zašeptá tiše a rty se jí zvlní v něžném úsměvu+